Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis Francocanadiense 2.0
Copenhague Tactiek ini
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 38.9
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Nugaras met een sublieme pass. Iatras bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatras passt de bal in één keer door. Ørn is nu in balbezit. Ørn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ferenčák rent richting de bal. Coupé verovert de bal door een tackle van achteren. Coupé speelt de bal door. Nugaras rent richting de bal. Nugaras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Coronado is nu in balbezit. Booh onderschept slim de pass. Booh probeert naar een medespeler te passen. Ørn heeft problemen om de bal te vangen. Ørn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nugaras is nu in balbezit. Nugaras passt de bal in één keer door. Kváča rent richting de bal. Ørn verovert de bal door een tackle van achteren. Ørn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Booh kopt de bal weg. Iatras rent richting de bal. Iatras speelt de bal door. Ørn is nu in balbezit. Ørn draait met de bal, schiet en ... Creangă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nugaras maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Iatras passt de bal met de wreef. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras passt de bal met de wreef. Ørn is nu in balbezit. Ørn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Francocanadiense 2.0 1:0

19e minuut.
Ryzhkin kopt de bal weg. Daar is Bărăscu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malaponte rent richting de bal. Malaponte haalt uit met een fantastische trap. Ivaşcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No tengo tennis - Francocanadiense 2.0 1:1

21e minuut.
Coupé bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatras is nu in balbezit. Iatras speelt de bal door. Nugaras rent richting de bal. Nugaras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin met een sublieme pass. Kváča bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn verovert de bal door een tackle van achteren. Ørn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Elalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatras verovert de bal door een tackle van achteren. Iatras met een sublieme pass. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn draait met de bal, schiet en ... Creangă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin passt de bal met de wreef. Nugaras rent richting de bal. Nugaras draait met de bal, schiet en ... Creangă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Francocanadiense 2.0 2:1

36e minuut.
Aranlı komt het veld opgelopen. Faltermaier komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Hamdan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryzhkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Faltermaier speelt de bal door. Iatras speelt de bal door. Nugaras heeft problemen om de bal te vangen. Nugaras schiet op doel. Creangă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Francocanadiense 2.0 3:1

43e minuut.
Ørn haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kváča de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iatras zal de hoekschop nemen. Ørn springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 24%, Francocanadiense 2.0 76%.
No tengo tennis - Francocanadiense 2.0 3:1

47e minuut.
Iatras bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatras met een sublieme pass. Ørn rent richting de bal. Ørn schiet op doel. Kváča probeert de bal aan de voet te houden. Creangă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Creangă trapt de bal weg. Grundberg kopt de bal weg. Daar is Gordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malaponte verovert de bal door een tackle van achteren. Malaponte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Coupé de bal. Malaponte is nu in balbezit. Malaponte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Francocanadiense 2.0 3:2

64e minuut.
Daar is Kváča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ørn rent richting de bal. Iatras is nu in balbezit. Iatras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Francocanadiense 2.0 4:2

65e minuut.
Örümcer komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Iatras is nu in balbezit. Iatras passt de bal zonder na te denken. Daar is Nugaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nugaras haalt uit met een fantastische trap. Creangă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Francocanadiense 2.0 5:2

70e minuut.
Inworp. Ryzhkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ørn is nu in balbezit. Ørn schiet op doel. Creangă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Francocanadiense 2.0 6:2

74e minuut.
Hamdan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iatras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamdan rent richting de bal. Nugaras onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iatras neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nugaras rent richting de bal. Nugaras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Francocanadiense 2.0 7:2

79e minuut.
Booh heeft problemen om de bal te vangen. Iatras met een sublieme pass. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras schiet op doel. Creangă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Francocanadiense 2.0 8:2

83e minuut.
Ferenčák rent richting de bal. Faltermaier verovert de bal door een tackle van achteren. Faltermaier probeert naar een medespeler te passen. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Booh passt de bal zonder na te denken. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn passt de bal zonder na te denken. Nugaras rent richting de bal. Nugaras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 24%, Francocanadiense 2.0 76%.
No tengo tennis - Francocanadiense 2.0 8:2