Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francocanadiense 2.0 No tengo tennis
ini Tactiek Copenhague
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 51.9
adequate Schieten excellent
weak Passen very good
solid Verdedigen solid


17e minuut.
Iatras met een sublieme pass. Booh bereikt de bal nog maar net als eerste. Booh speelt de bal door. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ... Creangă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Grundberg kan de bal niet met de borst controleren. Grundberg probeert naar een medespeler te passen. Nelson speelt de bal door. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Coupé geeft een lange en hoge pass. Nugaras rent richting de bal. Nugaras passt de bal zonder na te denken. Nelson rent richting de bal. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iatras zal de hoekschop nemen. Mitura heeft problemen om de bal te vangen. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Booh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nelson rent richting de bal. Grundberg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grundberg krijgt een gele kaart. Nelson raakt geblesseerd tijdens het duel. Nelson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Creangă bokst de bal weg. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras is nu in balbezit. Hamdan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nugaras raakt geblesseerd tijdens het duel. Nelson neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Creangă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nelson de bal. Nelson haalt uit met een fantastische trap. Hamdan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kváča kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Booh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Iatras speelt de bal door. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Hamdan de bal. Nugaras rent richting de bal. Creangă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nugaras rent richting de bal. Nugaras haalt uit met een fantastische trap. Creangă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - No tengo tennis 0:1

35e minuut.
Faltermaier komt het veld opgelopen. Aranlı komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Booh probeert naar een medespeler te passen. Kváča bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - No tengo tennis 0:2

44e minuut.
Nelson onderschept slim de pass. Nelson probeert naar een medespeler te passen. Ryzhkin met een sublieme pass. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras draait met de bal, schiet en ... Creangă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francocanadiense 2.0 79%, No tengo tennis 21%.
Francocanadiense 2.0 - No tengo tennis 0:2

54e minuut.
Iatras is nu in balbezit. Iatras passt de bal zonder na te denken. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel. Kváča probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ryzhkin geeft een lange en hoge pass. Iatras is nu in balbezit. Iatras speelt de bal door. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Iatras neemt vlug de vrije trap. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel. Kváča probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - No tengo tennis 0:3

61e minuut.
Ferenčák kopt de bal weg. Booh bereikt de bal nog maar net als eerste. Booh met een sublieme pass. Daar is Nugaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nugaras haalt uit met een fantastische trap. Creangă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Coupé passt de bal met de wreef. Iatras speelt de bal door. Nelson rent richting de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ... Creangă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

65e minuut.
Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iatras met een sublieme pass. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras draait met de bal, schiet en ... Creangă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - No tengo tennis 0:4

66e minuut.
Örümcer komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Iatras passt de bal met de wreef. Booh is nu in balbezit. Booh speelt de bal door. Nelson rent richting de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Coronado rent richting de bal. Nugaras onderschept slim de pass. Nugaras probeert naar een medespeler te passen. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Iatras verovert de bal door een tackle van achteren. Iatras probeert naar een medespeler te passen. Nugaras rent richting de bal. Nugaras haalt uit met een fantastische trap. Creangă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - No tengo tennis 0:5

73e minuut.
Booh bereikt de bal nog maar net als eerste. Booh met een sublieme pass. Nelson is nu in balbezit. Nelson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kváča de bal onder controle te krijgen. Creangă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranlı verovert de bal door een tackle van achteren. Malaponte is nu in balbezit. Malaponte draait met de bal, schiet en ... Ivaşcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nugaras kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nelson de bal onder controle te krijgen. Mitura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitura krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Klungelig pakt Ryzhkin de bal. Mitura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ryzhkin. Ryzhkin krijgt een gele kaart. Mitura raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francocanadiense 2.0 81%, No tengo tennis 19%.
Francocanadiense 2.0 - No tengo tennis 0:5