Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpión FC Dannfel fc
Carpe Diem Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 20.5
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Chará probeert naar een medespeler te passen. Todero met een sublieme pass. Šoba met een sublieme pass. Sauda rent richting de bal. Sauda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 1:0

6e minuut.
Di Lonardo is nu in balbezit. Di Lonardo passt de bal met de wreef. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 2:0

10e minuut.
Di Lonardo geeft een lange en hoge pass. Useche heeft problemen om de bal te vangen. Sauda rent richting de bal. Sauda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Sauda passt de bal zonder na te denken. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yakut de bal. Yakut haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 3:0

14e minuut.
Yakut rent richting de bal. Yakut geeft de bal voor. Klungelig pakt Pinto de bal. Sauda is nu in balbezit. Sauda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Valoyes kopt de bal weg. Di Lonardo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sauda de bal. Sauda schiet op doel. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 4:0

16e minuut.
Sauda rent richting de bal. Rengifo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sauda raakt geblesseerd tijdens het duel. Todero met een snel genomen vrije trap. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Podżorski passt de bal met de wreef. Di Lonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lonardo passt de bal zonder na te denken. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 5:0

23e minuut.
Todero is nu in balbezit. Todero probeert naar een medespeler te passen. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 6:0

26e minuut.
Di Lonardo passt de bal in één keer door. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos passt de bal in één keer door. Sauda rent richting de bal. Sauda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 7:0

28e minuut.
Di Lonardo met een sublieme pass. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos passt de bal in één keer door. Yakut is nu in balbezit. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 8:0

32e minuut.
Valoyes rent richting de bal. Di Lonardo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Lonardo met een sublieme pass. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Álvarez trapt de bal weg van het doel. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut passt de bal zonder na te denken. Sauda is nu in balbezit. Sauda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Podżorski geeft een hoge lob. Pinto is nu in balbezit. Pinto geeft een hoge lob. Sauda rent richting de bal. Sauda draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri geeft de bal voor. Todero kopt de bal weg. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 9:0

41e minuut.
Todero met een sublieme pass. Di Lonardo is nu in balbezit. Di Lonardo passt de bal in één keer door. Sauda rent richting de bal. Sauda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chará rent richting de bal. Chará geeft een hoge lob. Di Lonardo kopt de bal weg. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Useche met een harde bal richting middenveld. Di Lonardo kopt de bal weg. Sauda is nu in balbezit. Sauda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpión FC 16%, Dannfel fc 84%.
Skorpión FC - Dannfel fc 10:0

46e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pinto passt de bal met de wreef. Sauda rent richting de bal. Sauda schiet op doel. Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 11:0

49e minuut.
Sauda rent richting de bal. Daar is Sauda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sauda passt de bal zonder na te denken. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Chará rent richting de bal. Chará geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galván de bal. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Yakut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Yakut geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Di Lonardo kopt de bal weg. Pinto met een sublieme pass. Sauda rent richting de bal. Sauda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Useche trapt de bal weg. Di Lonardo kopt de bal weg. Sauda is nu in balbezit. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rosero Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lonardo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Lonardo probeert naar een medespeler te passen. Sauda is nu in balbezit. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 12:0

56e minuut.
Sauda onderschept slim de pass. Sauda passt de bal met de wreef. Yakut rent richting de bal. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 13:0

59e minuut.
Pinto rent richting de bal. Pinto met een sublieme pass. Yakut is nu in balbezit. Yakut draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 14:0

60e minuut.
Macy is nu in balbezit. Macy geeft een hoge lob. Sauda rent richting de bal. Sauda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Álvarez met een harde bal richting middenveld. Yakut is nu in balbezit. Yakut passt de bal in één keer door. Sauda rent richting de bal. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Di Lonardo geeft een lange en hoge pass. Sauda kopt de bal weg. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 15:0

65e minuut.
Di Lonardo is nu in balbezit. Di Lonardo met een sublieme pass. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda draait met de bal, schiet en ... Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 16:0

67e minuut.
Yakut draait met de bal, schiet en ... Nasri probeert de bal aan de voet te houden. Pinto kopt de bal weg. Sauda is nu in balbezit. Sauda haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pinto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Di Lonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lonardo passt de bal met de wreef. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda haalt uit met een fantastische trap. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sauda rent richting de bal. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Todero is nu in balbezit. Todero passt de bal in één keer door. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda is nu in balbezit. Sauda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 17:0

72e minuut.
Lagos met een sublieme pass. Di Lonardo is nu in balbezit. Di Lonardo geeft een hoge lob. Sauda is nu in balbezit. Sauda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 18:0

73e minuut.
Yakut rent richting de bal. Yakut geeft een hoge lob. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 19:0

76e minuut.
Pinto rent richting de bal. Pinto passt de bal in één keer door. Nasri speelt de bal door. Sauda rent richting de bal. Sauda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto passt de bal in één keer door. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda draait met de bal, schiet en ... Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 20:0

83e minuut.
Sauda is nu in balbezit. Sauda passt de bal in één keer door. Di Lonardo is nu in balbezit. Sauda rent richting de bal. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pinto probeert naar een medespeler te passen. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yakut de bal. Yakut schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut rent richting de bal. Sauda is nu in balbezit. Yakut rent richting de bal. Yakut schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Álvarez met een sublieme pass. Yakut is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galván. Galván krijgt een gele kaart. Todero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Minassyan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Di Lonardo is nu in balbezit. Di Lonardo passt de bal zonder na te denken. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda haalt uit met een fantastische trap. Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Pinto rent richting de bal. Pinto geeft een hoge lob. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sauda heeft problemen om de bal te vangen. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Dannfel fc 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpión FC 18%, Dannfel fc 82%.
Skorpión FC - Dannfel fc 21:0