Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dannfel fc Skorpión FC
Normal Tactiek Carpe Diem
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 55
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 52.3
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen solide


3e minuut.
Lagos probeert naar een medespeler te passen. Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Pinto speelt de bal door. Sauda rent richting de bal. Sauda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:1

3e minuut.
Rengifo met een sublieme pass. Arboleda heeft problemen om de bal te vangen. Sauda is nu in balbezit. Yakut rent richting de bal. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:2

5e minuut.
Di Lonardo is nu in balbezit. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto passt de bal in één keer door. Sauda is nu in balbezit. Sauda schiet op doel. Álvarez bokst de bal weg.

13e minuut.
Klungelig pakt Pinto de bal. Pinto geeft een hoge lob. Daar is Useche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sauda is nu in balbezit. Sauda schiet op doel. Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yakut zal de hoekschop nemen. Sauda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Podżorski heeft problemen om de bal te vangen. Podżorski geeft de bal voor. Yakut kopt de bal weg. Daar is Sauda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sauda draait met de bal, schiet en ... Álvarez bokst de bal weg.

16e minuut.
Rosero Coral geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinto met de inworp. Daar is Di Lonardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Lonardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Álvarez met een harde bal richting middenveld. Lagos kopt de bal weg. Rosero Coral controleert de bal met de borst. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lagos probeert naar een medespeler te passen. Sauda is nu in balbezit. Klungelig pakt Sauda de bal. Sauda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:3

20e minuut.
Yakut rent richting de bal. Yakut passt de bal in één keer door. Rosero Coral is nu in balbezit. Sauda verovert de bal door een tackle van achteren. Sauda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:4

22e minuut.
Di Lonardo rent richting de bal. Arboleda bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lonardo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Lonardo geeft een hoge lob. Sauda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lagos met een sublieme pass. Useche is nu in balbezit. Sauda onderschept slim de pass. Sauda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Di Lonardo rent richting de bal. Di Lonardo met een sublieme pass. Sauda is nu in balbezit. Sauda schiet op doel. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:5

31e minuut.
Di Lonardo rent richting de bal. Di Lonardo met een sublieme pass. Yakut probeert naar een medespeler te passen. Sauda rent richting de bal. Sauda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Minassyan probeert naar een medespeler te passen. Di Lonardo is nu in balbezit. Valoyes rent richting de bal. Di Lonardo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Lonardo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sauda rent richting de bal. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:6

35e minuut.
Di Lonardo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Valoyes de bal onder controle te krijgen. Sauda rent richting de bal. Sauda haalt uit met een fantastische trap. Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:7

38e minuut.
Yakut probeert de bal met de borst te controleren. Galván tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yakut raakt geblesseerd tijdens het duel. Lagos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sauda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:8

39e minuut.
Sauda probeert naar een medespeler te passen. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut passt de bal met de wreef. Sauda probeert de bal met de borst te controleren. Sauda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Di Lonardo kopt de bal weg. Daar is Valoyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Yakut de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ... Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yakut geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sauda is nu in balbezit. Sauda draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Lagos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagos met een sublieme pass. Yakut rent richting de bal. Yakut passt de bal in één keer door. Minassyan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Di Lonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lonardo passt de bal zonder na te denken. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ... Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:9

44e minuut.
Pinto rent richting de bal. Pinto passt de bal in één keer door. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut rent richting de bal. Yakut schiet op doel. Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:10

45e minuut.
Sauda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. İlkerol komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dannfel fc 82%, Skorpión FC 18%.
Dannfel fc - Skorpión FC 0:10

46e minuut.
Di Lonardo rent richting de bal. Di Lonardo passt de bal zonder na te denken. Pinto met een sublieme pass. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Minassyan geeft de bal voor. Yakut kopt de bal weg. İlkerol rent richting de bal. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:11

53e minuut.
Yakut kopt de bal weg. Di Lonardo is nu in balbezit. Di Lonardo geeft de bal voor. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol schiet op doel. Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. Useche legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! İlkerol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Useche geeft een lange en hoge pass. İlkerol kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:12

54e minuut.
Yakut speelt de bal door. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan probeert naar een medespeler te passen. İlkerol rent richting de bal. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. Álvarez bokst de bal weg. Daar is Nasri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Di Lonardo onderschept slim de pass. Di Lonardo passt de bal in één keer door. Lagos probeert naar een medespeler te passen. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol schiet op doel. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Di Lonardo geeft de bal voor. Nasri probeert de bal met de borst te controleren. İlkerol rent richting de bal. İlkerol draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:13

61e minuut.
Minassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Minassyan passt de bal zonder na te denken. Useche heeft problemen om de bal te vangen. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:14

63e minuut.
Minassyan probeert naar een medespeler te passen. Lagos is nu in balbezit. Lagos speelt de bal door. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gómez Castaño heeft problemen om de bal te vangen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto geeft een hoge lob. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yakut met de inworp. Lagos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Podżorski speelt de bal door. Pinto rent richting de bal. Pinto geeft een hoge lob. İlkerol rent richting de bal. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Podżorski is nu in balbezit. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan geeft een lange en hoge pass. Daar is İlkerol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. Álvarez bokst de bal weg.

74e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto speelt de bal door. Di Lonardo geeft een lange en hoge pass. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:15

76e minuut.
Minassyan onderschept slim de pass. Minassyan passt de bal met de wreef. İlkerol is nu in balbezit. Daar is İlkerol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkerol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut probeert naar een medespeler te passen. Pinto speelt de bal door. İlkerol rent richting de bal. İlkerol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:16

81e minuut.
Pinto passt de bal met de wreef. Daar is Yakut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol draait met de bal, schiet en ... Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:17

84e minuut.
Di Lonardo passt de bal in één keer door. Macy rent richting de bal. Macy geeft de bal voor. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Rengifo rent richting de bal. Minassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Minassyan passt de bal zonder na te denken. İlkerol rent richting de bal. İlkerol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Lagos de bal. Lagos geeft een lange en hoge pass. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol schiet op doel. Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Álvarez trapt de bal weg. Lagos kopt de bal weg. İlkerol rent richting de bal. İlkerol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Skorpión FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dannfel fc 85%, Skorpión FC 15%.
Dannfel fc - Skorpión FC 0:18