Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Company Essay JESABRE CLUB PETROLERO
Reposicion Tactiek omar
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 20.1
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Wnetkurha is nu in balbezit. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnetkurha verovert de bal door een tackle van achteren. Wnetkurha geeft de bal voor. Marijan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin passt de bal met de wreef. Dunđerski speelt de bal door. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - JESABRE CLUB PETROLERO 1:0

12e minuut.
Szemietiew passt de bal in één keer door. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski passt de bal met de wreef. Marijan rent richting de bal. Marijan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Szemietiew passt de bal in één keer door. Sobacki heeft problemen om de bal te vangen. Sobacki geeft een lange en hoge pass. Daar is Marijan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marijan draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sobacki rent richting de bal. Sobacki schiet op doel. Marijan probeert de bal aan de voet te houden. Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sobacki rent richting de bal. Sobacki passt de bal met de wreef. Marijan is nu in balbezit. Marijan schiet op doel. Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - JESABRE CLUB PETROLERO 2:0

19e minuut.
Junco geeft een hoge lob. Pardo kopt de bal weg. Dunđerski met een sublieme pass. Klungelig pakt Marijan de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki schiet op doel. Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - JESABRE CLUB PETROLERO 3:0

22e minuut.
Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha passt de bal in één keer door. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - JESABRE CLUB PETROLERO 4:0

25e minuut.
Sobacki passt de bal met de wreef. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan passt de bal zonder na te denken. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sobacki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marijan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - JESABRE CLUB PETROLERO 5:0

30e minuut.
Wnetkurha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnetkurha geeft de bal voor. de la Calle heeft problemen om de bal te vangen. Marijan rent richting de bal. Marijan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - JESABRE CLUB PETROLERO 6:0

32e minuut.
Inworp. Wnetkurha met de inworp. Sobacki geeft een hoge lob. Klungelig pakt de la Calle de bal. Sobacki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Estupiñán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski speelt de bal door. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Pardo speelt de bal door. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski probeert naar een medespeler te passen. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pardo speelt de bal door. Dunđerski is nu in balbezit. Estupiñán begaat een overtreding. Estupiñán krijgt een gele kaart. Dunđerski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dunđerski kan niet meer verder spelen. Akifoğlu komt het veld opgelopen. Sobacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mera kopt de bal weg. Scapin probeert de bal met de borst te controleren. Scapin geeft een hoge lob. Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marijan is nu in balbezit. Marijan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - JESABRE CLUB PETROLERO 7:0

44e minuut.
de la Calle met een harde bal richting middenveld. Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha passt de bal in één keer door. Marijan is nu in balbezit. Marijan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - JESABRE CLUB PETROLERO 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Company Essay 18%, JESABRE CLUB PETROLERO 82%.
Company Essay - JESABRE CLUB PETROLERO 8:0

48e minuut.
Wnetkurha kopt de bal weg. Jaramillo Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Sobacki rent richting de bal. Sobacki geeft een hoge lob. Marijan krijgt zijn hoofd ertegen. Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki geeft een lange en hoge pass. Londoño Restrepo probeert naar een medespeler te passen. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sobacki passt de bal in één keer door. Mera met een sublieme pass. Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha passt de bal zonder na te denken. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - JESABRE CLUB PETROLERO 9:0

56e minuut.
Scapin verovert de bal door een tackle van achteren. Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha probeert naar een medespeler te passen. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Scapin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cuenca komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mera is nu in balbezit. Mera geeft een lange en hoge pass. Di Pirro kopt de bal weg. Daar is Marijan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jaramillo Pérez kopt de bal weg. Wnetkurha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnetkurha passt de bal in één keer door. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Londoño Restrepo met een harde bal richting middenveld. Wnetkurha kopt de bal weg. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Londoño Restrepo met een harde bal richting middenveld. Cuenca kopt de bal weg. Wnetkurha speelt de bal door. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Londoño Restrepo trapt de bal weg. Sobacki kopt de bal weg. Daar is Mera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Szemietiew probeert naar een medespeler te passen. Akifoğlu rent richting de bal. Akifoğlu passt de bal zonder na te denken. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Szemietiew passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jaramillo Pérez de bal. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki geeft een lange en hoge pass. Marijan maakt een snoekduik en kopt de bal. Londoño Restrepo bokst de bal weg.

85e minuut.
Szemietiew bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemietiew heeft problemen om de bal te vangen. Szemietiew geeft een lange en hoge pass. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo bokst de bal weg.

86e minuut.
de la Calle geeft een hoge lob. Di Pirro kopt de bal weg. Wnetkurha rent richting de bal. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan schiet op doel. Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - JESABRE CLUB PETROLERO 10:0

87e minuut.
Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha passt de bal zonder na te denken. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - JESABRE CLUB PETROLERO 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Company Essay 13%, JESABRE CLUB PETROLERO 87%.
Company Essay - JESABRE CLUB PETROLERO 11:0