Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JESABRE CLUB PETROLERO Company Essay
omar Tactiek Reposicion
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 51.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha passt de bal in één keer door. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan schiet op doel. Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Sanabria speelt de bal door. Szemietiew bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemietiew geeft een hoge lob. Marijan heeft problemen om de bal te vangen. Marijan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Akifoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ospina bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifoğlu begaat een overtreding. Akifoğlu krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Cuenca rent richting de bal. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Sobacki rent richting de bal. Sobacki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert de la Calle de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Company Essay 0:1

7e minuut.
Babović onderschept slim de pass. Babović geeft de bal voor. de la Calle rent richting de bal. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Marijan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cuenca neemt de hoekschop. Marijan springt en kopt de bal. Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Orjuela rent richting de bal. Orjuela geeft een lange en hoge pass. Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt de la Calle de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cuenca neemt de hoekschop. Marijan is nu in balbezit. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Akifoğlu passt de bal in één keer door. Daar is Sobacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha geeft de bal voor. Marijan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
de la Calle geeft een hoge lob. Akifoğlu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Rocha de bal onder controle te krijgen. Wnetkurha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnetkurha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Londoño Restrepo trapt de bal weg. Cuenca kopt de bal weg. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha geeft een hoge lob. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo bokst de bal weg. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sanabria de bal. Szemietiew rent richting de bal. Szemietiew geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marijan rent richting de bal. Marijan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Company Essay 0:2

20e minuut.
Mera geeft een hoge lob. Szemietiew met een sublieme pass. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mera rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Company Essay 0:3

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Naranjo de bal onder controle te krijgen. Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha geeft de bal voor. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Company Essay 0:4

26e minuut.
Wnetkurha met een sublieme pass. Klungelig pakt Sobacki de bal. Sobacki geeft een lange en hoge pass. Marijan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Company Essay 0:5

28e minuut.
Sobacki passt de bal met de wreef. Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha geeft de bal voor. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Company Essay 0:6

34e minuut.
Sobacki onderschept slim de pass. Sobacki passt de bal met de wreef. Marijan is nu in balbezit. Marijan draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki speelt de bal door. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Marijan met een sublieme pass. Wnetkurha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnetkurha passt de bal zonder na te denken. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cuenca rent richting de bal. Cuenca passt de bal met de wreef. Marijan rent richting de bal. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESABRE CLUB PETROLERO 84%, Company Essay 16%.
JESABRE CLUB PETROLERO - Company Essay 0:6

47e minuut.
Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki geeft een lange en hoge pass. Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wnetkurha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marijan springt en kopt de bal. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Marijan rent richting de bal. Sobacki rent richting de bal. Marijan is nu in balbezit. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cuenca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szemietiew rent richting de bal. Szemietiew speelt de bal door. Marijan rent richting de bal. Marijan schiet op doel. Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Marijan schiet op doel. Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rocha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Marijan kopt de bal weg. Jaramillo Pérez probeert de bal met de borst te controleren. Di Pirro met een sublieme pass. Klungelig pakt Cuenca de bal. Cuenca geeft de bal voor. Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marijan is nu in balbezit. Marijan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mera probeert naar een medespeler te passen. Sobacki heeft problemen om de bal te vangen. Sobacki passt de bal in één keer door. Marijan rent richting de bal. Marijan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Di Pirro rent richting de bal. Di Pirro met een sublieme pass. Cuenca speelt de bal door. Klungelig pakt Marijan de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Marijan probeert de bal aan de voet te houden. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Marijan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Company Essay 0:7

68e minuut.
Sobacki is nu in balbezit. Sobacki passt de bal in één keer door. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan schiet op doel. Paal!

69e minuut.
de la Calle rent richting de bal. de la Calle geeft de bal voor. Wnetkurha kopt de bal weg. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo bokst de bal weg.

71e minuut.
Rocha geeft de bal voor. Inworp. Akifoğlu met een snelle inworp. Wnetkurha geeft een hoge lob. Marijan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Akifoğlu passt de bal met de wreef. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki passt de bal met de wreef. Marijan kan de bal niet met de borst controleren. Marijan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Londoño Restrepo trapt de bal weg van het doel. Wnetkurha kopt de bal weg. Daar is Marijan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Company Essay 0:8

75e minuut.
Sobacki heeft problemen om de bal te vangen. Sobacki geeft de bal voor. Klungelig pakt Marijan de bal. Marijan schiet op doel. Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Company Essay 0:9

78e minuut.
Sobacki rent richting de bal. Sobacki passt de bal in één keer door. Marijan is nu in balbezit. Marijan schiet op doel. Mera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Mera heeft problemen om de bal te vangen. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ... Sobacki heeft problemen om de bal te vangen. Sobacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Di Pirro probeert naar een medespeler te passen. Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha geeft de bal voor. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Akifoğlu speelt de bal door. Rocha is nu in balbezit. Wnetkurha onderschept slim de pass. Wnetkurha geeft een hoge lob. Marijan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Company Essay 0:10

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wnetkurha met de inworp. Sobacki heeft problemen om de bal te vangen. Sobacki geeft de bal voor. Marijan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sobacki kopt de bal weg. Marijan heeft problemen om de bal te vangen. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan onderschept slim de pass. Marijan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mera de bal. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Company Essay 0:11

90e minuut.
Di Pirro probeert naar een medespeler te passen. Cuenca probeert naar een medespeler te passen. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan schiet op doel. Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Company Essay 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESABRE CLUB PETROLERO 87%, Company Essay 13%.
JESABRE CLUB PETROLERO - Company Essay 0:12