Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Tarma Real Huanuco FC
B433 Tactiek TecRC
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 39.5
very good Schieten good
solid Passen average
excellent Verdedigen average


5e minuut.
Budelischii is nu in balbezit. Aranyos speelt de bal door. Budelischii is nu in balbezit. Budelischii draait met de bal, schiet en ... Vila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tarma - Real Huanuco FC 0:1

6e minuut.
Daar is Pistrui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Munteanu met de inworp. Mc Donald is nu in balbezit. Mc Donald geeft een hoge lob. Zagoraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Pala rent richting de bal. Pala geeft de bal voor. Klungelig pakt Sup de bal. Rombaut rent richting de bal. Rombaut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Piątek passt de bal met de wreef. Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala met een sublieme pass. Rombaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Rombaut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inworp. Bulhosa met de inworp. Grundulas geeft de bal voor. Pistrui heeft problemen om de bal te vangen. Pistrui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tarma 60%, Real Huanuco FC 40%.
Real Tarma - Real Huanuco FC 0:1

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Wnęczak de bal onder controle te krijgen. Munteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Munteanu probeert naar een medespeler te passen. Rombaut is nu in balbezit. Rombaut schiet op doel. Zagoraios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Munteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Munteanu de bal. Munteanu passt de bal in één keer door. Rombaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Rombaut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala met een sublieme pass. Rombaut is nu in balbezit. Rombaut haalt uit met een fantastische trap. Zagoraios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Tarma - Real Huanuco FC 1:1

71e minuut.
Bulhosa is nu in balbezit. Iţic verovert de bal door een tackle van achteren. Iţic geeft een hoge lob. Rombaut rent richting de bal. Rombaut schiet op doel. Zagoraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Mc Donald rent richting de bal. Mc Donald passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piątek de bal. Budelischii bereikt de bal nog maar net als eerste. Budelischii draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tarma 46%, Real Huanuco FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Tarma - Real Huanuco FC 1:1