Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
universitario de trujillo dinamo F.C
U Tactiek defensa
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 40.5
good Schieten good
solid Passen adequate
formidable Verdedigen good


1e minuut.
Stierl is nu in balbezit. Alt onderschept slim de pass. Alt met een sublieme pass. Kekiner rent richting de bal. Kekiner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Stierl verovert de bal door een tackle van achteren. Prusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusak met een sublieme pass. Mąka geeft de bal voor. Łobaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lonkomilla rent richting de bal. Rokicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rokicki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Węglarz de bal. Węglarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata-Sete verovert de bal door een tackle van achteren. Mata-Sete speelt de bal door. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz schiet op doel. Łobaza bokst de bal weg.

29e minuut.
Dejana bereikt de bal nog maar net als eerste. Madgearu onderschept slim de pass. Nigoghosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejana rent richting de bal. Dejana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Stierl kopt de bal weg. Bokłaga is nu in balbezit. Midlej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Midlej krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mata-Sete speelt de bal door. Rokicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokicki geeft de bal voor. Węglarz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
universitario de trujillo - dinamo F.C 1:0

42e minuut.
Stierl passt de bal in één keer door. Rokicki rent richting de bal. Rokicki passt de bal in één keer door. Mąka is nu in balbezit. Mąka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: universitario de trujillo 38%, dinamo F.C 62%.
universitario de trujillo - dinamo F.C 1:0

46e minuut.
Midlej met de inworp. Mata-Sete rent richting de bal. Stierl is nu in balbezit. Stierl geeft een lange en hoge pass. Węglarz springt en kopt de bal. Łobaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Bokłaga onderschept slim de pass. Bokłaga passt de bal met de wreef. Kekiner rent richting de bal. Kekiner schiet op doel. Cuzzupoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
universitario de trujillo - dinamo F.C 1:1

55e minuut.
Mąka passt de bal in één keer door. Rokicki rent richting de bal. Gere begaat een overtreding. Gere krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Manshu verovert de bal door een tackle van achteren. Manshu geeft de bal voor. Mata-Sete geeft een hoge lob. Węglarz rent richting de bal. Węglarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sarov onderschept slim de pass. Sarov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Węglarz de bal. Węglarz schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Buitenspel voor Alt. Goede buitenspelval van de verdediging. Stierl neemt vlug de vrije trap. Daar is Boyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Madgearu rent richting de bal. Madgearu geeft een hoge lob. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. Łobaza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Boyd heeft problemen om de bal te vangen. Węglarz rent richting de bal. Rokicki probeert naar een medespeler te passen. Węglarz rent richting de bal. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Madgearu verovert de bal door een tackle van achteren. Madgearu geeft een lange en hoge pass. Ciapulewicz controleert de bal met de borst. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: universitario de trujillo 29%, dinamo F.C 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
universitario de trujillo - dinamo F.C 1:1