Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Barcelona_Peru Goleo FC
train II Tactiek Perú v2
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 47.4
adequate Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Bedoya is nu in balbezit. Pranagal onderschept slim de pass. Pranagal speelt de bal door. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Mengarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Chytroń de bal. Chytroń speelt de bal door. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Mengarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Barcelona_Peru - Goleo FC 0:1

9e minuut.
Guttmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Guttmann passt de bal zonder na te denken. Bedoya verovert de bal door een tackle van achteren. Pranagal rent richting de bal. Pranagal draait met de bal, schiet en ... Mengarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Guttmann geeft een hoge lob. Fernández Antuña heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Antuña met een sublieme pass. Chytroń is nu in balbezit. Marcinkiewicz onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Antuña verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Antuña passt de bal zonder na te denken. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Dłużewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zitola komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Czvitkovics met een sublieme pass. Tiuryn is nu in balbezit. Tiuryn passt de bal met de wreef. Zitola rent richting de bal. Zitola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Barcelona_Peru 46%, Goleo FC 54%.
F.C.Barcelona_Peru - Goleo FC 0:1

50e minuut.
Czvitkovics probeert naar een medespeler te passen. Fuentes rent richting de bal. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Zitola bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitola schiet op doel. Funar bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
López Barón neemt de hoekschop. Tiuryn krijgt zijn hoofd ertegen. Zitola rent richting de bal. Zitola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Barcelona_Peru - Goleo FC 1:1

67e minuut.
Bezler verovert de bal door een tackle van achteren. Bezler geeft de bal voor. Czvitkovics met een sublieme pass. Zitola is nu in balbezit. Zitola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rausmark komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Barcelona_Peru 34%, Goleo FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Barcelona_Peru - Goleo FC 1:1