Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Lima City Sporting Cristal -- Peru
gacho Tactiek Marzo2022
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 57.6
good Schieten outstanding
good Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


10e minuut.
Havas speelt de bal door. Juhász rent richting de bal. Cahen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cahen krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Apaza is nu in balbezit. Apaza passt de bal zonder na te denken. Mazunyn rent richting de bal. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp schiet op doel. Jixiong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vegas heeft problemen om de bal te vangen. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp speelt de bal door. Juhász rent richting de bal. Juhász draait met de bal, schiet en ... Jixiong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Champion rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Apaza zal de hoekschop nemen. Juhász rent richting de bal. Juhász schiet op doel. Jixiong bokst de bal weg. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - Sporting Cristal -- Peru 0:1

41e minuut.
Maldonado passt de bal in één keer door. de la Piedra rent richting de bal. de la Piedra passt de bal in één keer door. Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jixiong probeert naar een medespeler te passen. Amat probeert de bal met de borst te controleren. Nyilas met een sublieme pass. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Lima City 70%, Sporting Cristal -- Peru 30%.
F.C Lima City - Sporting Cristal -- Peru 0:1

47e minuut.
Rebolledo met een snelle inworp. Apaza rent richting de bal. Apaza geeft een hoge lob. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Jixiong bokst de bal weg. Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp haalt uit met een fantastische trap. Jixiong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - Sporting Cristal -- Peru 0:2

59e minuut.
Jixiong speelt de bal door. Champion controleert de bal met de borst. Champion speelt de bal door. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász draait met de bal, schiet en ... Jixiong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Havas is nu in balbezit. Havas probeert naar een medespeler te passen. Juhász is nu in balbezit. Juhász schiet op doel. Jixiong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - Sporting Cristal -- Peru 0:3

62e minuut.
Santiago komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ratasepp verovert de bal door een tackle van achteren. Ratasepp probeert de bal met de borst te controleren. Ratasepp geeft een lange en hoge pass. Champion is nu in balbezit. Champion haalt uit met een fantastische trap. Jixiong bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delsen komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nyilas is nu in balbezit. Nyilas passt de bal in één keer door. Havas met een sublieme pass. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Apaza geeft een lange en hoge pass. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion probeert naar een medespeler te passen. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász draait met de bal, schiet en ... Jixiong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - Sporting Cristal -- Peru 0:4

81e minuut.
Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp met een sublieme pass. Juhász rent richting de bal. Juhász schiet op doel. Jixiong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Nyilas passt de bal in één keer door. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp passt de bal in één keer door. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - Sporting Cristal -- Peru 0:5

87e minuut.
Kamnev passt de bal met de wreef. Champion is nu in balbezit. Champion met een sublieme pass. Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - Sporting Cristal -- Peru 0:6

89e minuut.
Nyilas speelt de bal door. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - Sporting Cristal -- Peru 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Lima City 65%, Sporting Cristal -- Peru 35%.
F.C Lima City - Sporting Cristal -- Peru 0:7