Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPW FC t34ms0kk3r
[UBW] Tactiek 451
47% Balbezit 53%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


9e minuut.
Ulloa probeert naar een medespeler te passen. Tischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tischenko geeft een lange en hoge pass. García Compains bereikt de bal nog maar net als eerste. García Compains draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lešnik rent richting de bal. Ulloa onderschept slim de pass. Ulloa speelt de bal door. Wiesiołek is nu in balbezit. Wiesiołek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Schwaneck geeft een lange en hoge pass. Venâncio is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bottini zal de hoekschop nemen. bin Razuwan maakt een snoekduik en kopt de bal. Nápoles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Lemo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Navoiy komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Ulloa met een sublieme pass. Wiesiołek speelt de bal door. Mongstad probeert naar een medespeler te passen. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira geeft de bal voor. Geantă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boiński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - t34ms0kk3r 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 36%, t34ms0kk3r 64%.
PPW FC - t34ms0kk3r 0:1

46e minuut.
Cornejo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Navoiy is nu in balbezit. Öztuerk verovert de bal door een tackle van achteren. Öztuerk met een sublieme pass. Bottini is nu in balbezit. Bottini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kemaoğlu kopt de bal weg. Bottini speelt de bal door. Kornalewicz probeert de bal met de borst te controleren. Kornalewicz geeft de bal voor. bin Razuwan maakt een snoekduik en kopt de bal. Nápoles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Geantă met een harde bal richting middenveld. Bottini heeft problemen om de bal te vangen. Bottini passt de bal met de wreef. Kornalewicz rent richting de bal. Kornalewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ferreira met een sublieme pass. Schwaneck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaneck speelt de bal door. bin Razuwan rent richting de bal. bin Razuwan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bottini rent richting de bal. Bottini passt de bal in één keer door. Kornalewicz rent richting de bal. Kornalewicz passt de bal met de wreef. bin Razuwan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kemaoğlu geeft een hoge lob. Calgaro kopt de bal weg. Navoiy rent richting de bal. bin Razuwan is nu in balbezit. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 34%, t34ms0kk3r 66%.
PPW FC - t34ms0kk3r 0:1