Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
t34ms0kk3r PPW FC
451 Tactiek [UBW]
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 52.9
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Wiesiołek passt de bal in één keer door. Ferreira is nu in balbezit. Mørkholt begaat een overtreding. Mørkholt krijgt een gele kaart. Ferreira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García Compains komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mørkholt met een sublieme pass. Lemo heeft problemen om de bal te vangen. Lemo passt de bal in één keer door. Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz draait met de bal, schiet en ... Nápoles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Mørkholt met een sublieme pass. Fontanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mongstad maakt een afschuwelijke overtreding. Mongstad krijgt een gele kaart. Fontanella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lemo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - PPW FC 0:1

40e minuut.
Bottini passt de bal zonder na te denken. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz probeert naar een medespeler te passen. Fontanella is nu in balbezit. Fontanella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tischenko rent richting de bal. Fontanella onderschept slim de pass. Fontanella passt de bal met de wreef. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz schiet op doel. Nápoles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - PPW FC 0:2

42e minuut.
Mongstad geeft een lange en hoge pass. Mørkholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørkholt geeft een lange en hoge pass. Kornalewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kornalewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: t34ms0kk3r 67%, PPW FC 33%.
t34ms0kk3r - PPW FC 0:2

46e minuut.
Cornejo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Requena passt de bal zonder na te denken. Clément speelt de bal door. Wiesiołek probeert naar een medespeler te passen. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fontanella is nu in balbezit. Fontanella passt de bal met de wreef. Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz schiet op doel. Nápoles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - PPW FC 0:3

83e minuut.
Mørkholt met een sublieme pass. Fontanella rent richting de bal. Fontanella passt de bal in één keer door. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: t34ms0kk3r 58%, PPW FC 42%.
t34ms0kk3r - PPW FC 0:3