Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Lima City t34ms0kk3r
gacho Tactiek 451
47% Balbezit 53%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
54.8 gemiddelde waardering 53.2
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Bonaiuto is nu in balbezit. Bonaiuto passt de bal zonder na te denken. Kamnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamnev schiet op doel. Nápoles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - t34ms0kk3r 1:0

5e minuut.
Cahen verovert de bal door een tackle van achteren. Cahen met een sublieme pass. Moundi met een sublieme pass. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira passt de bal met de wreef. Mazunyn is nu in balbezit. García Compains verovert de bal door een tackle van achteren. García Compains haalt uit met een fantastische trap. Jixiong bokst de bal weg.

13e minuut.
Fusai Morelli rent richting de bal. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira geeft een lange en hoge pass. García Compains rent richting de bal. García Compains schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zicu is nu in balbezit. Zicu geeft een hoge lob. Fusai Morelli kopt de bal weg. Kamnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamnev schiet op doel. Nápoles bokst de bal weg. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Fusai Morelli de bal. Fusai Morelli probeert naar een medespeler te passen. Kamnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moundi draait met de bal, schiet en ... Nápoles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kamnev draait met de bal, schiet en ... Öztuerk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonaiuto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hofbauer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - t34ms0kk3r 2:0

22e minuut.
Clément geeft een lange en hoge pass. Ferreira kopt de bal weg. Klungelig pakt Clément de bal. García Compains is nu in balbezit. García Compains haalt uit met een fantastische trap. Jixiong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Mongstad probeert de bal aan de voet te houden. Öztuerk kopt de bal weg. Fusai Morelli met een sublieme pass. Kamnev heeft problemen om de bal te vangen. Kamnev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Lima City 33%, t34ms0kk3r 67%.
F.C Lima City - t34ms0kk3r 2:0

46e minuut.
Cornejo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cahen geeft de bal voor. Kamnev rent richting de bal. Öztuerk onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bonaiuto zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kamnev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cornejo geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. García Compains stond buitenspel. Cahen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer schiet op doel. Nápoles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Vegas kopt de bal weg. Requena speelt de bal door. Clément bereikt de bal nog maar net als eerste. Clément geeft een hoge lob. García Compains springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
García Compains passt de bal zonder na te denken. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira passt de bal met de wreef. García Compains bereikt de bal nog maar net als eerste. García Compains draait met de bal, schiet en ... Jixiong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buitenspel voor Ferreira. Goede buitenspelval van de verdediging. Santiago komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Moundi kopt de bal weg. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaiuto onderschept slim de pass. Bonaiuto haalt uit met een fantastische trap. Nápoles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - t34ms0kk3r 3:0

65e minuut.
Delsen komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas geeft een lange en hoge pass. Öztuerk controleert de bal met de borst. Kamnev rent richting de bal. Kamnev schiet op doel. Nápoles bokst de bal weg.

80e minuut.
Öztuerk onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonaiuto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moundi geeft de bal voor. Kamnev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kamnev passt de bal zonder na te denken. Moundi rent richting de bal. Moundi passt de bal in één keer door. Delsen rent richting de bal. Delsen haalt uit met een fantastische trap. Nápoles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Lima City 29%, t34ms0kk3r 71%.
F.C Lima City - t34ms0kk3r 3:0