Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Cristal -- Peru PPW FC
EvoMar Tactiek [UBW]
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.5 gemiddelde waardering 49
outstanding Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


15e minuut.
Bottini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mamani komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Geantă trapt de bal weg. Melgar kopt de bal weg. Brajewski is nu in balbezit. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren. Juhász haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Juhász is nu in balbezit. Juhász schiet op doel. Schwaneck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Geantă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Juhász kopt de bal weg. Cenkov probeert de bal aan de voet te houden. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - PPW FC 1:0

31e minuut.
Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp passt de bal zonder na te denken. Nyilas met een sublieme pass. Juhász heeft problemen om de bal te vangen. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Geantă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Havas speelt de bal door. Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas geeft een hoge lob. Juhász rent richting de bal. Juhász draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ratasepp passt de bal zonder na te denken. Havas is nu in balbezit. Havas passt de bal met de wreef. Daar is Champion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Champion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - PPW FC 2:0

43e minuut.
Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Melgar de bal. Havas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Braam met de inworp. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp geeft een hoge lob. Champion rent richting de bal. Champion draait met de bal, schiet en ... Geantă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 27%, PPW FC 73%.
Sporting Cristal -- Peru - PPW FC 2:0

48e minuut.
Nyilas is nu in balbezit. Nyilas geeft een hoge lob. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp geeft een hoge lob. Juhász springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - PPW FC 3:0

60e minuut.
Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Havas is nu in balbezit. Havas met een sublieme pass. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - PPW FC 4:0

76e minuut.
Melgar kopt de bal weg. Daar is Lešnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwaneck is nu in balbezit. Juhász onderschept slim de pass. Juhász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - PPW FC 5:0

80e minuut.
Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Cenkov is nu in balbezit. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren. Juhász schiet op doel. Geantă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - PPW FC 6:0

85e minuut.
Schwaneck onderschept slim de pass. Inworp. de la Piedra met de inworp. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Juhász is nu in balbezit. Schwaneck rent richting de bal. Juhász onderschept slim de pass. Juhász draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - PPW FC 7:0

90e minuut.
Havas passt de bal in één keer door. Daar is Champion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Champion speelt de bal door. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Geantă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 25%, PPW FC 75%.
Sporting Cristal -- Peru - PPW FC 7:0