Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MRTA LOS INCAS F.C.
541 Tactiek MANCO CAPAC
58% Balbezit 42%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 45.1
goed Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


14e minuut.
Bauer speelt de bal door. Machete bereikt de bal nog maar net als eerste. Machete passt de bal in één keer door. Fierbânţeanu is nu in balbezit. Fierbânţeanu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biernaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komor is nu in balbezit. Komor geeft de bal voor. Xinpeng springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Xinpeng verovert de bal door een tackle van achteren. Xinpeng probeert naar een medespeler te passen. Biernaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernaux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - LOS INCAS F.C. 0:1

36e minuut.
Iwanek is nu in balbezit. Iwanek passt de bal zonder na te denken. Bauer speelt de bal door. Machete rent richting de bal. Machete geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hacılı passt de bal in één keer door. Biernaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinpeng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - LOS INCAS F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRTA 57%, LOS INCAS F.C. 43%.
MRTA - LOS INCAS F.C. 0:2

51e minuut.
Machete bereikt de bal nog maar net als eerste. Seghiri verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korunka. Korunka krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Komor geeft een lange en hoge pass. Bauer speelt de bal door. Daar is Xinpeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xinpeng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fierbânţeanu kan de bal niet met de borst controleren. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı passt de bal zonder na te denken. Biernaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernaux haalt uit met een fantastische trap. Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Doeltrap. bin Abd Wahab komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Biernaux raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zulkefli komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. El Masry komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zulkefli met de inworp. Ganaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganaha passt de bal zonder na te denken. Hacılı rent richting de bal. Hacılı passt de bal zonder na te denken. Logar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xinpeng rent richting de bal. Xinpeng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - LOS INCAS F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRTA 45%, LOS INCAS F.C. 55%.
MRTA - LOS INCAS F.C. 0:3