Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C SeaBass F.C. Evolution Soccer
442 Tactiek Entrenamiento DF
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 51.2
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


13e minuut.
Terno passt de bal zonder na te denken. Escalante is nu in balbezit. Ragno verovert de bal door een tackle van achteren. Ragno draait met de bal, schiet en ... Copin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C. Evolution Soccer 0:1

14e minuut.
Brochard is nu in balbezit. Karan is nu in balbezit. Karan passt de bal in één keer door. Ragno rent richting de bal. Ragno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Copin met een harde bal richting middenveld. Glaza heeft problemen om de bal te vangen. Glaza probeert naar een medespeler te passen. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno draait met de bal, schiet en ... Copin bokst de bal weg.

22e minuut.
Terno passt de bal zonder na te denken. Ragno is nu in balbezit. Ragno haalt uit met een fantastische trap. Copin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Cadavieco de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Terno zal de hoekschop nemen. Ragno maakt een snoekduik en kopt de bal. Copin bokst de bal weg.

32e minuut.
Cavalcanti rent richting de bal. Terno verovert de bal door een tackle van achteren. Terno probeert naar een medespeler te passen. Ragno is nu in balbezit. Ragno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C. Evolution Soccer 0:2

33e minuut.
Terno verovert de bal door een tackle van achteren. Casas is nu in balbezit. Casas passt de bal met de wreef. Ragno rent richting de bal. Ragno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Guibert passt de bal zonder na te denken. Zambotti geeft de bal voor. Klungelig pakt Gómez de bal. Menchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Menchen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C. Evolution Soccer 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C SeaBass 66%, F.C. Evolution Soccer 34%.
F.C SeaBass - F.C. Evolution Soccer 1:2

56e minuut.
Piesiewicz geeft een lange en hoge pass. Karan kopt de bal weg. Klungelig pakt Ragno de bal. Ragno schiet op doel. Copin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C. Evolution Soccer 1:3

58e minuut.
Casas passt de bal met de wreef. Terno rent richting de bal. Terno passt de bal in één keer door. Ragno is nu in balbezit. Ragno draait met de bal, schiet en ... Copin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C. Evolution Soccer 1:4

66e minuut.
Escalante geeft de bal voor. Guibert kopt de bal weg. Menchen rent richting de bal. Menchen schiet op doel. Velcea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C. Evolution Soccer 2:4

67e minuut.
Glaza probeert naar een medespeler te passen. Terno geeft een hoge lob. Ragno is nu in balbezit. Ragno draait met de bal, schiet en ... Copin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C. Evolution Soccer 2:5

71e minuut.
Cadavieco geeft een lange en hoge pass. Casas rent richting de bal. Casas passt de bal met de wreef. Daar is Karan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karan geeft een lange en hoge pass. Copin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ragno rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C. Evolution Soccer 2:6

76e minuut.
Daar is Guibert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klančnik verovert de bal door een tackle van achteren. Klančnik geeft een hoge lob. Ragno rent richting de bal. Ragno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Brochard is nu in balbezit. Karan verovert de bal door een tackle van achteren. Karan passt de bal in één keer door. Ragno is nu in balbezit. Ragno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Escalante de bal onder controle te krijgen. Ragno rent richting de bal. Terno bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno draait met de bal, schiet en ... Copin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C. Evolution Soccer 2:7

88e minuut.
Klančnik passt de bal in één keer door. Glaza is nu in balbezit. Pasovský verovert de bal door een tackle van achteren. Casas verovert de bal door een tackle van achteren. Casas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C SeaBass 49%, F.C. Evolution Soccer 51%.
F.C SeaBass - F.C. Evolution Soccer 2:7