Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Evolution Soccer F.C SeaBass
Entrenamiento DF Tactiek 442
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
30 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 40.6
uitmuntend Schieten matig
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Ragno rent richting de bal. Broniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavieco verovert de bal door een tackle van achteren. Ragno verovert de bal door een tackle van achteren. Ragno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno draait met de bal, schiet en ... Copin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - F.C SeaBass 1:0

4e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Copin niet meer kan verder spelen. Pełkowski komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Klungelig pakt Karan de bal. Karan met een sublieme pass. Broniewski met een sublieme pass. Ragno is nu in balbezit. Ragno schiet op doel. Pełkowski bokst de bal weg.

12e minuut.
Gómez probeert naar een medespeler te passen. Casas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poertzel. Poertzel krijgt een gele kaart. Casas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Broniewski met een snel genomen vrije trap. Ragno krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Broniewski is nu in balbezit. Broniewski met een sublieme pass. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno draait met de bal, schiet en ... Pełkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - F.C SeaBass 2:0

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Broniewski neemt de hoekschop. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Poertzel is nu in balbezit. Poertzel passt de bal in één keer door. Piesiewicz is nu in balbezit. Piesiewicz geeft een lange en hoge pass. Guibert krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - F.C SeaBass 2:1

28e minuut.
Glaza kopt de bal weg. Broniewski speelt de bal door. Ragno rent richting de bal. Ragno haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Piesiewicz met een sublieme pass. Poertzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Poertzel passt de bal in één keer door. Guibert is nu in balbezit. Guibert draait met de bal, schiet en ... Velcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Evolution Soccer - F.C SeaBass 2:2

32e minuut.
Daar is Karan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karan probeert naar een medespeler te passen. Cadavieco rent richting de bal. Ragno verovert de bal door een tackle van achteren. Ragno haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Casas probeert naar een medespeler te passen. Cavalcanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno onderschept slim de pass. Ragno schiet op doel. Escalante probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Evolution Soccer 48%, F.C SeaBass 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Evolution Soccer - F.C SeaBass 2:2

47e minuut.
Somorjai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai geeft een hoge lob. Broniewski kopt de bal weg. Ragno is nu in balbezit. Ragno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Glaza geeft een hoge lob. Escalante kopt de bal weg. Cadavieco probeert de bal aan de voet te houden. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Glaza geeft een lange en hoge pass. Ragno controleert de bal met de borst. Cadavieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno verovert de bal door een tackle van achteren. Ragno draait met de bal, schiet en ... Pełkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Broniewski zal de hoekschop nemen. Ragno maakt een snoekduik en kopt de bal. Cadavieco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - F.C SeaBass 3:2

57e minuut.
Poertzel passt de bal zonder na te denken. Daar is Piesiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glaza verovert de bal door een tackle van achteren. Glaza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ragno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Escalante met een sublieme pass. Pasovský rent richting de bal. Broniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Broniewski geeft een lange en hoge pass. Ragno maakt een snoekduik en kopt de bal. Pełkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Broniewski met een sublieme pass. Ragno is nu in balbezit. Ragno schiet op doel. Cadavieco probeert de bal aan de voet te houden. Pełkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - F.C SeaBass 4:2

71e minuut.
Glaza is nu in balbezit. Glaza passt de bal met de wreef. Broniewski speelt de bal door. Klungelig pakt Ragno de bal. Ragno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Glaza kopt de bal weg. Karan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karan passt de bal in één keer door. Ragno is nu in balbezit. Ragno haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski bokst de bal weg.

78e minuut.
Casas passt de bal zonder na te denken. Broniewski heeft problemen om de bal te vangen. Broniewski geeft een hoge lob. Ragno heeft problemen om de bal te vangen. Ragno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pełkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cavalcanti is nu in balbezit. Ragno onderschept slim de pass. Ragno haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - F.C SeaBass 5:2

84e minuut.
Karan onderschept slim de pass. Karan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Escalante de bal. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - F.C SeaBass 6:2

85e minuut.
Pełkowski probeert naar een medespeler te passen. Glaza kopt de bal weg. Ragno heeft problemen om de bal te vangen. Ragno haalt uit met een fantastische trap. Pełkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - F.C SeaBass 7:2

89e minuut.
Broniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cadavieco de bal onder controle te krijgen. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Evolution Soccer 32%, F.C SeaBass 68%.
F.C. Evolution Soccer - F.C SeaBass 7:2