Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Cristal -- Peru t34ms0kk3r
v2.4 Tactiek 451
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 50.7
formidabel Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas met een sublieme pass. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion draait met de bal, schiet en ... Nápoles probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

5e minuut.
Neves onderschept slim de pass. Neves met een sublieme pass. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion haalt uit met een fantastische trap. Nápoles werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - t34ms0kk3r 1:0

15e minuut.
Wiesiołek passt de bal zonder na te denken. Brezovar rent richting de bal. Champion onderschept slim de pass. Champion draait met de bal, schiet en ... Nápoles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - t34ms0kk3r 2:0

18e minuut.
Wiesiołek is nu in balbezit. Apaza onderschept slim de pass. Apaza met een sublieme pass. Daar is Champion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Champion haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Cáceres geeft een lange en hoge pass. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas speelt de bal door. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Requena rent richting de bal. Lomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomas geeft een hoge lob. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion draait met de bal, schiet en ... Nápoles bokst de bal weg. Nyilas geeft een lange en hoge pass. Champion springt en kopt de bal. Paal!

36e minuut.
Nyilas is nu in balbezit. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Havas speelt de bal door. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Braam met een sublieme pass. Klungelig pakt Nyilas de bal. Venâncio maakt een afschuwelijke overtreding. Venâncio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Melgar geeft een lange en hoge pass. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas geeft een lange en hoge pass. Havas rent richting de bal. Havas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ratasepp komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 31%, t34ms0kk3r 69%.
Sporting Cristal -- Peru - t34ms0kk3r 2:0

50e minuut.
Cornejo is nu in balbezit. Cornejo passt de bal zonder na te denken. Havas speelt de bal door. Klungelig pakt Ratasepp de bal. Ratasepp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Neves onderschept slim de pass. Neves probeert naar een medespeler te passen. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp draait met de bal, schiet en ... Nápoles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - t34ms0kk3r 3:0

68e minuut.
Neves met een sublieme pass. Nyilas heeft problemen om de bal te vangen. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Ratasepp probeert naar een medespeler te passen. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas geeft de bal voor. Ratasepp springt en kopt de bal. Nápoles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - t34ms0kk3r 4:0

79e minuut.
Braam rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Braam zal de hoekschop nemen. Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Mongstad met een sublieme pass. Ratasepp rent richting de bal. Öztuerk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ratasepp raakt geblesseerd tijdens het duel. Ratasepp kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - t34ms0kk3r 5:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Braam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mongstad is nu in balbezit. Nyilas verovert de bal door een tackle van achteren. Nyilas geeft een lange en hoge pass. Nápoles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas met een sublieme pass. Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - t34ms0kk3r 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 25%, t34ms0kk3r 75%.
Sporting Cristal -- Peru - t34ms0kk3r 6:0