Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
t34ms0kk3r Sporting Cristal -- Peru
451 Tactiek Gatito Lindo
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 62.7
very good Schieten outstanding
adequate Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion is nu in balbezit. Champion geeft een hoge lob. Ratasepp kopt de bal weg. Juhász is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Juhász rent richting de bal. Juhász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - Sporting Cristal -- Peru 0:1

4e minuut.
Havas kopt de bal weg. Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Venâncio geeft de bal voor. de la Piedra kopt de bal weg. Ratasepp geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Venâncio probeert naar een medespeler te passen. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász draait met de bal, schiet en ... Nápoles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - Sporting Cristal -- Peru 0:2

10e minuut.
Nyilas speelt de bal door. Champion is nu in balbezit. Champion passt de bal zonder na te denken. Juhász is nu in balbezit. Juhász draait met de bal, schiet en ... Nápoles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - Sporting Cristal -- Peru 0:3

12e minuut.
García Compains is nu in balbezit. Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo passt de bal zonder na te denken. Clément controleert de bal met de borst. Clément haalt uit met een fantastische trap. Ryszawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Mongstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp onderschept slim de pass. Juhász is nu in balbezit. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Clément passt de bal in één keer door. Champion speelt de bal door. Juhász heeft problemen om de bal te vangen. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - Sporting Cristal -- Peru 0:4

19e minuut.
Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp geeft een lange en hoge pass. Daar is Champion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juhász rent richting de bal. Juhász schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp schiet op doel. Nápoles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - Sporting Cristal -- Peru 0:5

20e minuut.
Champion heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Requena. Champion raakt geblesseerd tijdens het duel. Nyilas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Öztuerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Nápoles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Öztuerk kopt de bal weg. Ratasepp rent richting de bal. Tischenko is nu in balbezit. Ratasepp verovert de bal door een tackle van achteren. Ratasepp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - Sporting Cristal -- Peru 0:6

30e minuut.
Daar is Juhász, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tischenko is nu in balbezit. Havas verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Juhász de bal. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Nápoles bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - Sporting Cristal -- Peru 0:7

32e minuut.
Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp draait met de bal, schiet en ... Venâncio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Havas is nu in balbezit. Havas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Nyilas verovert de bal door een tackle van achteren. Nyilas speelt de bal door. Ratasepp speelt de bal door. Juhász rent richting de bal. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Nápoles bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: t34ms0kk3r 78%, Sporting Cristal -- Peru 22%.
t34ms0kk3r - Sporting Cristal -- Peru 0:7

46e minuut.
Cornejo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Havas geeft de bal voor. Juhász is nu in balbezit. Venâncio is nu in balbezit. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren. Juhász draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp schiet op doel. Nápoles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - Sporting Cristal -- Peru 0:8

59e minuut.
de la Piedra kopt de bal weg. Daar is Tischenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyilas begaat een overtreding. Nyilas krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ratasepp probeert naar een medespeler te passen. Havas is nu in balbezit. Havas met een sublieme pass. Champion heeft problemen om de bal te vangen. Champion haalt uit met een fantastische trap. Nápoles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Venâncio onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mongstad is nu in balbezit. Mongstad geeft een hoge lob. Maldonado kopt de bal weg. Daar is Clément, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havas geeft een lange en hoge pass. Nápoles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Juhász is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tischenko rent richting de bal. Nyilas onderschept slim de pass. Nyilas geeft een lange en hoge pass. Juhász is nu in balbezit. Juhász schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nápoles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Klungelig pakt García Compains de bal. Melgar rent richting de bal. García Compains verovert de bal door een tackle van achteren. García Compains draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - Sporting Cristal -- Peru 1:8

81e minuut.
Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Havas kopt de bal weg. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Melgar geeft de bal voor. Champion kopt de bal weg. Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Öztuerk geeft een hoge lob. de la Piedra kopt de bal weg. Ratasepp met een sublieme pass. Klungelig pakt Juhász de bal. Juhász schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: t34ms0kk3r 77%, Sporting Cristal -- Peru 23%.
t34ms0kk3r - Sporting Cristal -- Peru 1:8