Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Lima City PPW FC
gacho Tactiek [UBW]
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
55.6 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Kornalewicz passt de bal met de wreef. Oré heeft problemen om de bal te vangen. Oré geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hordecki de bal. Hordecki schiet op doel. Jixiong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Razuwan is nu in balbezit. bin Razuwan draait met de bal, schiet en ... Jixiong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Santiago geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bottini met de inworp. bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Hofbauer de bal. Kemaoğlu met een sublieme pass. bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan schiet op doel. Jixiong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - PPW FC 0:1

21e minuut.
Inworp. Mazunyn komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Boiński verovert de bal door een tackle van achteren. Boiński geeft de bal voor. Mazunyn is nu in balbezit. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Jixiong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Razuwan is nu in balbezit. bin Razuwan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - PPW FC 0:2

27e minuut.
Boiński kopt de bal weg. Amat met een sublieme pass. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap. Geantă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - PPW FC 1:2

32e minuut.
Cahen is nu in balbezit. Vegas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bottini. Bottini krijgt een gele kaart. Vegas raakt geblesseerd tijdens het duel. Moundi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caterincă springt en kopt de bal. Geantă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Lima City 48%, PPW FC 52%.
F.C Lima City - PPW FC 1:2

48e minuut.
Caterincă is nu in balbezit. Bonaiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaiuto passt de bal met de wreef. Caterincă is nu in balbezit. Caterincă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Lima City - PPW FC 2:2

58e minuut.
Boiński onderschept slim de pass. Kemaoğlu geeft de bal voor. bin Razuwan is nu in balbezit. bin Razuwan schiet op doel. Jixiong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - PPW FC 2:3

62e minuut.
Inworp. Delsen komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kemaoğlu onderschept slim de pass. Moundi onderschept slim de pass. Moundi met een sublieme pass. Bonaiuto heeft problemen om de bal te vangen. Bonaiuto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Vegas rent richting de bal. bin Razuwan begaat een overtreding. Vegas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazunyn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Razuwan probeert de bal aan de voet te houden. Delsen is nu in balbezit. Delsen geeft een hoge lob. Caterincă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Vermetten komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Cahen is nu in balbezit. Cahen passt de bal zonder na te denken. Moundi speelt de bal door. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat begaat een overtreding. Hordecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kemaoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Razuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Razuwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - PPW FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Lima City 32%, PPW FC 68%.
F.C Lima City - PPW FC 2:4