Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPW FC F.C Lima City
[UBW] Tactiek gacho
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
53.9 gemiddelde waardering 56.1
formidabel Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Amat onderschept slim de pass. Amat passt de bal met de wreef. Fusai Morelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusai Morelli geeft de bal voor. Hofbauer springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kamnev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lemo probeert naar een medespeler te passen. Bottini rent richting de bal. Bottini met een sublieme pass. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - F.C Lima City 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Santiago de bal. Kornalewicz is nu in balbezit. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - F.C Lima City 2:0

21e minuut.
Bottini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amat. Bottini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oré zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kornalewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Jixiong bokst de bal weg. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - F.C Lima City 3:0

30e minuut.
Jixiong met een sublieme pass. Oré kopt de bal weg. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Jixiong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - F.C Lima City 4:0

38e minuut.
Brajewski geeft een lange en hoge pass. Amat rent richting de bal. Fusai Morelli speelt de bal door. Kamnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamnev schiet op doel. Geantă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - F.C Lima City 4:1

45e minuut.
Bonaiuto passt de bal in één keer door. Moundi is nu in balbezit. Moundi passt de bal in één keer door. Kamnev is nu in balbezit. Kamnev schiet op doel. Geantă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - F.C Lima City 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 49%, F.C Lima City 51%.
PPW FC - F.C Lima City 4:2

48e minuut.
Amat met een snelle inworp. Fusai Morelli is nu in balbezit. Schwaneck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schwaneck krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Fusai Morelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moundi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fusai Morelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusai Morelli passt de bal met de wreef. Kamnev rent richting de bal. Kamnev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Moundi rent richting de bal. Moundi geeft een lange en hoge pass. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap. Geantă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fusai Morelli kopt de bal weg. Amat rent richting de bal. Amat met een sublieme pass. Hofbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - F.C Lima City 4:3

66e minuut.
Moundi rent richting de bal. Boiński onderschept slim de pass. Mazunyn verovert de bal door een tackle van achteren. Kamnev is nu in balbezit. Kamnev haalt uit met een fantastische trap. Geantă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Hordecki passt de bal zonder na te denken. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini schiet op doel. Jixiong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - F.C Lima City 5:3

69e minuut.
Lešnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Navoiy komt het veld opgelopen. Delsen komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Delsen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Schwaneck maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zicu rent richting de bal. Hordecki onderschept slim de pass. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Jixiong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Jixiong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - F.C Lima City 6:3

75e minuut.
Moundi speelt de bal door. Navoiy is nu in balbezit. Hofbauer onderschept slim de pass. Hofbauer schiet op doel. Boiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vegas geeft een hoge lob. Hofbauer rent richting de bal. Boiński begaat een overtreding. Boiński krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Cenkov geeft een hoge lob. Delsen is nu in balbezit. Delsen met een sublieme pass. Kamnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamnev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hofbauer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Boiński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz draait met de bal, schiet en ... Jixiong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cenkov geeft een lange en hoge pass. Kornalewicz kopt de bal weg. Amat heeft problemen om de bal te vangen. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 57%, F.C Lima City 43%.
PPW FC - F.C Lima City 6:3