Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Evolution Soccer MRTA
Entrenamiento DF Tactiek 541
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 49.3
excellent Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Fierbânţeanu controleert de bal met de borst. Fierbânţeanu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gómez de bal onder controle te krijgen. Slepčík rent richting de bal. Slepčík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Machete bereikt de bal nog maar net als eerste. Machete geeft een lange en hoge pass. Machálek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Slepčík krijgt zijn hoofd ertegen. Iwanek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Glaza verovert de bal door een tackle van achteren. Glaza geeft de bal voor. Ragno kopt de bal weg. Ragno is nu in balbezit. Ragno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Karan geeft de bal voor. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer geeft een lange en hoge pass. Ragno is nu in balbezit. Ragno haalt uit met een fantastische trap. Logar bokst de bal weg.

28e minuut.
Klungelig pakt Glaza de bal. Glaza met een sublieme pass. Ragno rent richting de bal. Ragno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - MRTA 1:0

30e minuut.
Karan kopt de bal weg. Klungelig pakt Bauer de bal. Broniewski probeert naar een medespeler te passen. Ragno is nu in balbezit. Ragno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Karan passt de bal zonder na te denken. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas passt de bal met de wreef. Glaza geeft een hoge lob. Ragno springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - MRTA 2:0

39e minuut.
Glaza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Terno komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Bihun probeert de bal aan de voet te houden. Ragno rent richting de bal. Broniewski rent richting de bal. Broniewski schiet op doel. Logar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Minea met een sublieme pass. Daar is Korunka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broniewski is nu in balbezit. Broniewski schiet op doel. Logar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Terno verovert de bal door een tackle van achteren. Terno speelt de bal door. Casas geeft een hoge lob. Ragno is nu in balbezit. Ragno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Evolution Soccer 47%, MRTA 53%.
F.C. Evolution Soccer - MRTA 2:0

46e minuut.
Ścianek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klančnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klančnik geeft een lange en hoge pass. Bauer heeft problemen om de bal te vangen. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno draait met de bal, schiet en ... Logar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sebastiansson komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Machete geeft de bal voor. Broniewski kopt de bal weg. Ragno rent richting de bal. Ragno draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - MRTA 3:0

67e minuut.
Somorjai passt de bal met de wreef. Terno bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno geeft de bal voor. Ragno rent richting de bal. Ragno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Minea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - MRTA 4:0

74e minuut.
Bauer met een sublieme pass. Terno met een sublieme pass. Ragno is nu in balbezit. Ragno draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hart is nu in balbezit. Hart passt de bal met de wreef. Machete rent richting de bal. Machete geeft de bal voor. Ścianek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Karan kopt de bal weg. Ragno is nu in balbezit. Broniewski rent richting de bal. Broniewski draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - MRTA 5:0

80e minuut.
Cheuk Wing geeft de bal voor. Terno kopt de bal weg. Ragno is nu in balbezit. Klungelig pakt Ragno de bal. Ragno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - MRTA 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Evolution Soccer 47%, MRTA 53%.
F.C. Evolution Soccer - MRTA 6:0