Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C SeaBass LOS INCAS F.C.
442 Tactiek HUASCAR
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 51
average Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Nicholas geeft de bal voor. Xinpeng rent richting de bal. Cavalcanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinpeng onderschept slim de pass. Xinpeng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Haoming probeert naar een medespeler te passen. Gortat is nu in balbezit. Xinpeng is nu in balbezit. Gortat is nu in balbezit. Gortat schiet op doel. Copin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xinpeng is nu in balbezit. Xinpeng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gortat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pärtel rent richting de bal. Pärtel geeft een hoge lob. Xinpeng maakt een snoekduik en kopt de bal. Copin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Poertzel controleert de bal met de borst. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat speelt de bal door. Xinpeng heeft problemen om de bal te vangen. Xinpeng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - LOS INCAS F.C. 0:1

20e minuut.
Biser rent richting de bal. Biser passt de bal met de wreef. Daar is Pärtel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pärtel geeft een lange en hoge pass. Xinpeng maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gortat passt de bal in één keer door. Haoming rent richting de bal. Haoming geeft de bal voor. Xinpeng rent richting de bal. Xinpeng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - LOS INCAS F.C. 0:2

25e minuut.
Cadavieco is nu in balbezit. Haoming verovert de bal door een tackle van achteren. Haoming passt de bal met de wreef. Xinpeng is nu in balbezit. Xinpeng draait met de bal, schiet en ... Copin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Biser kopt de bal weg. Klungelig pakt Gortat de bal. Gortat passt de bal zonder na te denken. Xinpeng rent richting de bal. Xinpeng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zambotti passt de bal zonder na te denken. Daar is Gaitán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guibert is nu in balbezit. Guibert draait met de bal, schiet en ... bin Humaid probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinpeng onderschept slim de pass. Xinpeng passt de bal zonder na te denken. Daar is Haoming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haoming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - LOS INCAS F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C SeaBass 58%, LOS INCAS F.C. 42%.
F.C SeaBass - LOS INCAS F.C. 0:3

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seghiri komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gortat rent richting de bal. Gortat met een sublieme pass. Cadavieco is nu in balbezit. Xinpeng verovert de bal door een tackle van achteren. Xinpeng schiet op doel. Copin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haoming is nu in balbezit. Haoming schiet op doel. Copin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - LOS INCAS F.C. 0:4

67e minuut.
Inworp. Villarán komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Escalante geeft een hoge lob. Biser met een sublieme pass. Haoming heeft problemen om de bal te vangen. Haoming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - LOS INCAS F.C. 0:5

75e minuut.
Doeltrap. Sakami komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Cadavieco geeft een lange en hoge pass. Guibert rent richting de bal. Biser verovert de bal door een tackle van achteren. Biser geeft een hoge lob. Xinpeng rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gortat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haoming springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Gortat probeert naar een medespeler te passen. Cadavieco is nu in balbezit. Haoming onderschept slim de pass. Xinpeng is nu in balbezit. Xinpeng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - LOS INCAS F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C SeaBass 63%, LOS INCAS F.C. 37%.
F.C SeaBass - LOS INCAS F.C. 0:6