Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS INCAS F.C. F.C Lima City
HUASCAR Tactiek gacho
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 53.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Biser geeft de bal voor. Zulkefli bereikt de bal nog maar net als eerste. Delsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delsen krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Gaitán verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fusai Morelli zal de hoekschop nemen. Hofbauer springt en kopt de bal. Gaitán heeft problemen om de bal te vangen. bin Humaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caterincă rent richting de bal. bin Humaid met een sublieme pass. Klungelig pakt Santiago de bal. Zulkefli is nu in balbezit. Zulkefli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hofbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Caterincă speelt de bal door. Bonaiuto rent richting de bal. Bonaiuto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - F.C Lima City 0:1

20e minuut.
Biser passt de bal met de wreef. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat passt de bal met de wreef. Zulkefli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkefli schiet op doel. Jixiong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valverde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vermetten komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Biser geeft de bal voor. Nicholas kopt de bal weg. Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulkefli is nu in balbezit. Zulkefli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
El Masry geeft de bal voor. Inworp. Amat met een snelle inworp. Fusai Morelli geeft een lange en hoge pass. Hofbauer krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vegas verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Biser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicholas rent richting de bal. Nicholas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gortat probeert naar een medespeler te passen. Pärtel geeft de bal voor. Zulkefli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkefli schiet op doel. Jixiong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOS INCAS F.C. - F.C Lima City 1:1

43e minuut.
Hofbauer is nu in balbezit. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - F.C Lima City 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 63%, F.C Lima City 37%.
LOS INCAS F.C. - F.C Lima City 1:2

46e minuut.
Asngari komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Nicholas rent richting de bal. Cahen begaat een overtreding. Nicholas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pärtel met een snel genomen vrije trap. Zulkefli springt en kopt de bal. Jixiong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Biser met een snelle inworp. Nicholas geeft de bal voor. Zulkefli rent richting de bal. Zulkefli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Delsen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOS INCAS F.C. - F.C Lima City 2:2

67e minuut.
Villarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaiuto onderschept slim de pass. Bonaiuto passt de bal in één keer door. Vermetten is nu in balbezit. Vermetten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Magallanes komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Biser geeft een lange en hoge pass. Santiago rent richting de bal. Zulkefli onderschept slim de pass. Zulkefli schiet op doel. Jixiong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Sakami komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Hofbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán rent richting de bal. Hofbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap. bin Humaid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - F.C Lima City 2:3

81e minuut.
Vermetten geeft een lange en hoge pass. Delsen met een sublieme pass. Daar is Sakami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer schiet op doel. bin Humaid bokst de bal weg.

83e minuut.
El Masry bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitán rent richting de bal. Hofbauer onderschept slim de pass. Hofbauer draait met de bal, schiet en ... bin Humaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 59%, F.C Lima City 41%.
LOS INCAS F.C. - F.C Lima City 2:3