Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Evolution Soccer Sporting Cristal -- Peru
Entrenamiento DF Tactiek Juveniles
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 55.1
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Nyilas kopt de bal weg. Daar is Ratasepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klančnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp onderschept slim de pass. Ratasepp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - Sporting Cristal -- Peru 0:1

4e minuut.
Havas rent richting de bal. Havas geeft de bal voor. Klungelig pakt Gómez de bal. Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp draait met de bal, schiet en ... Velcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Somorjai rent richting de bal. Braam verovert de bal door een tackle van achteren. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas geeft een hoge lob. Ratasepp springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cheuk Wing onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - Sporting Cristal -- Peru 0:2

14e minuut.
Ratasepp passt de bal zonder na te denken. Casas geeft een hoge lob. Broniewski kopt de bal weg. Ragno is nu in balbezit. Ragno draait met de bal, schiet en ... Woods bokst de bal weg.

23e minuut.
Neves probeert de bal met de borst te controleren. Neves geeft een lange en hoge pass. Braam rent richting de bal. Braam geeft een hoge lob. Ratasepp maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Casas de bal. Casas geeft de bal voor. Barco speelt de bal door. Broniewski is nu in balbezit. Broniewski haalt uit met een fantastische trap. Woods kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Velcea niet meer kan verder spelen. Anchante komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Nyilas rent richting de bal. Nyilas met een sublieme pass. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp haalt uit met een fantastische trap. Anchante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - Sporting Cristal -- Peru 0:3

43e minuut.
Ragno is nu in balbezit. Apaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ragno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broniewski met een snel genomen vrije trap. Ragno rent richting de bal. Barco rent richting de bal. Ragno verovert de bal door een tackle van achteren. Ragno haalt uit met een fantastische trap. Woods kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Evolution Soccer 65%, Sporting Cristal -- Peru 35%.
F.C. Evolution Soccer - Sporting Cristal -- Peru 0:3

51e minuut.
Havas met de inworp. Neves is nu in balbezit. Neves passt de bal zonder na te denken. Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Ratasepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - Sporting Cristal -- Peru 0:4

66e minuut.
Somorjai kopt de bal weg. Gómez probeert de bal aan de voet te houden. Nyilas met een sublieme pass. Braam rent richting de bal. Braam geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Havas kopt de bal weg. Klungelig pakt Machálek de bal. Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - Sporting Cristal -- Peru 0:5

75e minuut.
Lomas passt de bal zonder na te denken. Havas is nu in balbezit. Havas passt de bal zonder na te denken. Neves is nu in balbezit. Neves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Neves is nu in balbezit. Neves passt de bal in één keer door. Broniewski rent richting de bal. Broniewski draait met de bal, schiet en ... Woods probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - Sporting Cristal -- Peru 1:5

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karan met een snelle inworp. Broniewski is nu in balbezit. Broniewski geeft de bal voor. Ragno springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - Sporting Cristal -- Peru 2:5

90e minuut.
Braam speelt de bal door. Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Evolution Soccer 72%, Sporting Cristal -- Peru 28%.
F.C. Evolution Soccer - Sporting Cristal -- Peru 2:5