Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Cristal -- Peru F.C. Evolution Soccer
Gatito Lindo Tactiek Entrenamiento DF
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 51.7
formidable Schieten solid
solid Passen average
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Broniewski is nu in balbezit. Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Ragno rent richting de bal. Ragno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - F.C. Evolution Soccer 0:1

14e minuut.
Machálek geeft de bal voor. Inworp. Apaza met de inworp. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Braam probeert naar een medespeler te passen. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion speelt de bal door. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheuk Wing speelt de bal door. Somorjai heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de la Piedra neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Juhász passt de bal met de wreef. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas is nu in balbezit. Champion verovert de bal door een tackle van achteren. Champion speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gómez kopt de bal weg. Klungelig pakt Casas de bal. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Braam kopt de bal weg. Juhász heeft problemen om de bal te vangen. Machálek rent richting de bal. Juhász onderschept slim de pass. Juhász draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Machálek onderschept slim de pass. Machálek geeft de bal voor. Melgar kopt de bal weg. Nyilas geeft een lange en hoge pass. Juhász krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 25%, F.C. Evolution Soccer 75%.
Sporting Cristal -- Peru - F.C. Evolution Soccer 0:1

54e minuut.
Machálek heeft problemen om de bal te vangen. Champion rent richting de bal. Cheuk Wing is nu in balbezit. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren. Juhász schiet op doel. Velcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel. Paal! Braam geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gómez onderschept slim de pass. Gómez geeft de bal voor. Melgar kopt de bal weg. Klungelig pakt Braam de bal. Braam geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cheuk Wing geeft de bal voor. Inworp. Apaza met een snelle inworp. Champion is nu in balbezit. Champion geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Machálek rent richting de bal. Machálek geeft de bal voor. de la Piedra speelt de bal door. Ratasepp controleert de bal met de borst. Ratasepp draait met de bal, schiet en ... Velcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Machálek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Apaza met de inworp. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machálek kan de bal niet met de borst controleren. Champion onderschept slim de pass. Champion draait met de bal, schiet en ... Velcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Daar is Champion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machálek is nu in balbezit. Champion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Champion krijgt een gele kaart.

77e minuut.
de la Piedra onderschept slim de pass. de la Piedra passt de bal zonder na te denken. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp draait met de bal, schiet en ... Velcea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting Cristal -- Peru - F.C. Evolution Soccer 1:1

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terno met een snelle inworp. Broniewski speelt de bal door. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 12%, F.C. Evolution Soccer 88%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Cristal -- Peru - F.C. Evolution Soccer 1:1