Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Cristal -- Peru LOS INCAS F.C.
Rompe anos Tactiek HUASCAR
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
57.5 gemiddelde waardering 52.1
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Braam geeft een lange en hoge pass. bin Abd Wahab kopt de bal weg. Pärtel geeft een lange en hoge pass. Haoming controleert de bal met de borst. Haoming schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haoming rent richting de bal. Haoming geeft een lange en hoge pass. Zulkefli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Champion rent richting de bal. Champion probeert naar een medespeler te passen. Braam is nu in balbezit. Braam schiet op doel. Nyilas probeert de bal aan de voet te houden. bin Humaid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion onderschept slim de pass. Champion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - LOS INCAS F.C. 1:0

18e minuut.
Neves passt de bal in één keer door. Daar is Havas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havas passt de bal zonder na te denken. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion draait met de bal, schiet en ... Paal! bin Humaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Neves met een sublieme pass. Klungelig pakt Havas de bal. Havas passt de bal met de wreef. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres met een sublieme pass. Havas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haoming onderschept slim de pass. Haoming geeft de bal voor. Woods probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haoming geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Nyilas heeft problemen om de bal te vangen. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Neves probeert naar een medespeler te passen. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
bin Abd Wahab geeft de bal voor. Haoming rent richting de bal. Haoming speelt de bal door. Zulkefli rent richting de bal. Zulkefli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 45%, LOS INCAS F.C. 55%.
Sporting Cristal -- Peru - LOS INCAS F.C. 1:0

46e minuut.
Asngari komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Pärtel passt de bal met de wreef. Biser is nu in balbezit. Biser passt de bal met de wreef. Zulkefli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkefli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Braam speelt de bal door. Neves probeert naar een medespeler te passen. Champion rent richting de bal. Champion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - LOS INCAS F.C. 2:0

55e minuut.
Sakami komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicholas komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Anaya geeft de bal voor. Gaitán kopt de bal weg. Biser probeert naar een medespeler te passen. Gortat rent richting de bal. Gortat haalt uit met een fantastische trap. Woods kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Haoming onderschept slim de pass. Klungelig pakt Haoming de bal. Haoming speelt de bal door. Zulkefli rent richting de bal. Zulkefli schiet op doel. Woods verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juhász komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Nyilas geeft een lange en hoge pass. Gaitán kopt de bal weg. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - LOS INCAS F.C. 3:0

85e minuut.
Acevedo geeft een lange en hoge pass. Havas kopt de bal weg. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Havas rent richting de bal. Havas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 41%, LOS INCAS F.C. 59%.
Sporting Cristal -- Peru - LOS INCAS F.C. 3:0