Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS INCAS F.C. Sporting Cristal -- Peru
HUASCAR Tactiek Gatito Lindo
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 62.5
goed Schieten uitmuntend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Champion probeert naar een medespeler te passen. Seghiri is nu in balbezit. Juhász onderschept slim de pass. Juhász schiet op doel. bin Humaid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - Sporting Cristal -- Peru 0:1

7e minuut.
Biser met een snelle inworp. Haoming rent richting de bal. Havas maakt een afschuwelijke overtreding. Havas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Apaza verovert de bal door een tackle van achteren. Apaza speelt de bal door. Juhász is nu in balbezit. Juhász draait met de bal, schiet en ... bin Humaid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - Sporting Cristal -- Peru 0:2

22e minuut.
Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinpeng onderschept slim de pass. Havas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Havas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp geeft een lange en hoge pass. bin Abd Wahab probeert de bal aan de voet te houden. Champion is nu in balbezit. Champion haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
bin Abd Wahab is nu in balbezit. Champion verovert de bal door een tackle van achteren. Champion passt de bal in één keer door. Juhász rent richting de bal. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 72%, Sporting Cristal -- Peru 28%.
LOS INCAS F.C. - Sporting Cristal -- Peru 0:2

60e minuut.
Seghiri verovert de bal door een tackle van achteren. Nyilas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seghiri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Díaz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
bin Abd Wahab is nu in balbezit. Champion begaat een overtreding. bin Abd Wahab raakt geblesseerd tijdens het duel. Villarán komt het veld opgelopen. Magallanes komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Nyilas onderschept slim de pass. Nyilas speelt de bal door. Juhász is nu in balbezit. Juhász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - Sporting Cristal -- Peru 0:3

81e minuut.
Seghiri geeft een lange en hoge pass. Maldonado probeert de bal aan de voet te houden. de la Piedra is nu in balbezit. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Champion rent richting de bal. Champion passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert bin Abd Wahab de bal onder controle te krijgen. Juhász is nu in balbezit. Juhász haalt uit met een fantastische trap. bin Humaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - Sporting Cristal -- Peru 0:4

85e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas passt de bal zonder na te denken. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Ratasepp passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Juhász de bal. Magallanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren. Juhász schiet op doel. bin Humaid bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 75%, Sporting Cristal -- Peru 25%.
LOS INCAS F.C. - Sporting Cristal -- Peru 0:4