Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Evolution Soccer F.C Lima City
Entrenamiento DF Tactiek gacho
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
49.5 gemiddelde waardering 56.6
solid Schieten solid
adequate Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Bonaiuto heeft problemen om de bal te vangen. Vegas is nu in balbezit. Karan begaat een overtreding. Karan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Somorjai passt de bal met de wreef. Amat is nu in balbezit. Amat geeft de bal voor. Ragno is nu in balbezit. Ragno schiet op doel. Jixiong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Amat kopt de bal weg. Daar is Fusai Morelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusai Morelli met een sublieme pass. Moundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moundi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Machálek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonaiuto met de inworp. Moundi geeft de bal voor. Hofbauer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Moundi probeert de bal aan de voet te houden. Cahen probeert naar een medespeler te passen. Broniewski probeert naar een medespeler te passen. Ragno controleert de bal met de borst. Ragno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mazunyn met een sublieme pass. Fusai Morelli is nu in balbezit. Fusai Morelli passt de bal met de wreef. Moundi rent richting de bal. Moundi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Evolution Soccer 72%, F.C Lima City 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Evolution Soccer - F.C Lima City 0:0

57e minuut.
Amat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fusai Morelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Machálek de bal. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fusai Morelli rent richting de bal. Fusai Morelli met een sublieme pass. Daar is Moundi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moundi geeft een hoge lob. Kamnev maakt een snoekduik en kopt de bal. Velcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cheuk Wing is nu in balbezit. Hofbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - F.C Lima City 0:1

63e minuut.
Santiago komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hofbauer stond buitenspel. Delsen komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Delsen speelt de bal door. Moundi geeft een lange en hoge pass. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - F.C Lima City 0:2

74e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Santiago geeft een hoge lob. Delsen is nu in balbezit. Delsen heeft problemen om de bal te vangen. Delsen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Kamnev rent richting de bal. Cheuk Wing onderschept slim de pass. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer draait met de bal, schiet en ... Velcea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - F.C Lima City 0:3

77e minuut.
Casas heeft problemen om de bal te vangen. Casas passt de bal zonder na te denken. Broniewski speelt de bal door. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bonaiuto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moundi geeft een lange en hoge pass. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Casas rent richting de bal. Casas probeert naar een medespeler te passen. Cahen rent richting de bal. Cahen geeft de bal voor. Hofbauer krijgt zijn hoofd ertegen. Velcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Evolution Soccer 73%, F.C Lima City 27%.
F.C. Evolution Soccer - F.C Lima City 0:3