Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MRTA PPW FC
541 Tactiek [UBW]
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 56.1
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer rent richting de bal. Hordecki onderschept slim de pass. Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Lešnik de bal. Lešnik passt de bal zonder na te denken. Hordecki rent richting de bal. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Fierbânţeanu geeft een lange en hoge pass. Boiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiński geeft een hoge lob. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Machete met een sublieme pass. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu passt de bal zonder na te denken. Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz haalt uit met een fantastische trap. Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Schwaneck is nu in balbezit. Schwaneck passt de bal met de wreef. Bottini geeft een lange en hoge pass. Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kemaoğlu passt de bal met de wreef. Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz passt de bal zonder na te denken. Hordecki heeft problemen om de bal te vangen. Hordecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Slepčík rent richting de bal. Kemaoğlu onderschept slim de pass. Kemaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz haalt uit met een fantastische trap. Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - PPW FC 0:1

26e minuut.
Kornalewicz onderschept slim de pass. Kornalewicz passt de bal met de wreef. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - PPW FC 0:2

30e minuut.
Cenkov geeft een hoge lob. Metal is nu in balbezit. Kornalewicz onderschept slim de pass. Kornalewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - PPW FC 0:3

33e minuut.
Bauer geeft de bal voor. Korunka geeft een lange en hoge pass. Lemo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - PPW FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRTA 70%, PPW FC 30%.
MRTA - PPW FC 0:4

46e minuut.
Daar is Kornalewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornalewicz passt de bal in één keer door. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki schiet op doel. Logar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - PPW FC 0:5

52e minuut.
Doeltrap. Logar trapt de bal weg van het doel. Lemo kopt de bal weg. Hordecki heeft problemen om de bal te vangen. Hordecki schiet op doel. Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kemaoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kornalewicz de bal. Kornalewicz passt de bal zonder na te denken. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel. Logar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Inworp. Sebastiansson komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hordecki rent richting de bal. Hordecki probeert naar een medespeler te passen. Kornalewicz rent richting de bal. Kornalewicz haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Schwaneck onderschept slim de pass. Cieszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini verovert de bal door een tackle van achteren. Bottini geeft een hoge lob. Kornalewicz springt en kopt de bal. Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Cenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Bottini rent richting de bal. Bottini passt de bal zonder na te denken. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lešnik geeft een hoge lob. Bihun controleert de bal met de borst. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - PPW FC 0:6

80e minuut.
Slepčík is nu in balbezit. Cenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Cenkov geeft een lange en hoge pass. Kornalewicz rent richting de bal. Kornalewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bauer kan de bal niet met de borst controleren. Bihun is nu in balbezit. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki schiet op doel. Sebastiansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - PPW FC 0:7

90e minuut.
Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer speelt de bal door. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki schiet op doel. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - PPW FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRTA 67%, PPW FC 33%.
MRTA - PPW FC 0:8