Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS INCAS F.C. t34ms0kk3r
MAYTA CAPAC Tactiek 451
43% Balbezit 57%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Pärtel probeert naar een medespeler te passen. Haoming rent richting de bal. Haoming geeft een hoge lob. Zulkefli rent richting de bal. Zulkefli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Pärtel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gortat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat met een sublieme pass. Haoming rent richting de bal. Haoming draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Díaz geeft de bal voor. Zulkefli kopt de bal weg. Haoming bereikt de bal nog maar net als eerste. Haoming haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 48%, t34ms0kk3r 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOS INCAS F.C. - t34ms0kk3r 0:0

46e minuut.
Cornejo komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Gortat passt de bal met de wreef. Haoming speelt de bal door. Zulkefli rent richting de bal. Zulkefli haalt uit met een fantastische trap. Nápoles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - t34ms0kk3r 1:0

54e minuut.
Gortat geeft een hoge lob. Daar is Mongstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haoming probeert naar een medespeler te passen. Zulkefli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulkefli schiet op doel. Nápoles bokst de bal weg.

62e minuut.
Tischenko rent richting de bal. Gortat verovert de bal door een tackle van achteren. Gortat speelt de bal door. Haoming heeft problemen om de bal te vangen. Haoming schiet op doel. Nápoles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Inworp. Sakami komt het veld opgelopen. Villarán komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Biser probeert naar een medespeler te passen. Haoming bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztuerk is nu in balbezit. Haoming verovert de bal door een tackle van achteren. Tischenko is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Seghiri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 40%, t34ms0kk3r 60%.
LOS INCAS F.C. - t34ms0kk3r 1:0