Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
t34ms0kk3r LOS INCAS F.C.
451 Tactiek HUASCAR
58% Balbezit 42%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 50.9
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Venâncio rent richting de bal. Gortat onderschept slim de pass. Gortat probeert naar een medespeler te passen. Xinpeng rent richting de bal. Xinpeng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat verovert de bal door een tackle van achteren. Gortat speelt de bal door. Xinpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinpeng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinpeng verovert de bal door een tackle van achteren. Gortat is nu in balbezit. Xinpeng rent richting de bal. Xinpeng haalt uit met een fantastische trap. Nápoles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haoming is nu in balbezit. Haoming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - LOS INCAS F.C. 0:1

16e minuut.
Wiesiołek speelt de bal door. Tischenko heeft problemen om de bal te vangen. Haoming bereikt de bal nog maar net als eerste. Haoming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - LOS INCAS F.C. 0:2

26e minuut.
Wiesiołek geeft een hoge lob. Ferreira kopt de bal weg. Haoming bereikt de bal nog maar net als eerste. Haoming geeft de bal voor. Xinpeng maakt een snoekduik en kopt de bal. Nápoles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Gortat rent richting de bal. Gortat passt de bal met de wreef. Öztuerk rent richting de bal. Öztuerk passt de bal in één keer door. Daar is Xinpeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Brezovar is nu in balbezit. Gortat verovert de bal door een tackle van achteren. Gortat geeft de bal voor. Xinpeng maakt een snoekduik en kopt de bal. Nápoles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - LOS INCAS F.C. 0:3

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornejo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: t34ms0kk3r 56%, LOS INCAS F.C. 44%.
t34ms0kk3r - LOS INCAS F.C. 0:3

62e minuut.
Öztuerk probeert de bal aan de voet te houden. Haoming bereikt de bal nog maar net als eerste. Haoming speelt de bal door. Xinpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinpeng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Haoming bereikt de bal nog maar net als eerste. Haoming passt de bal in één keer door. Xinpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinpeng haalt uit met een fantastische trap. Nápoles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - LOS INCAS F.C. 0:4

67e minuut.
Magallanes komt het veld opgelopen. Villarán komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komor komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nicholas probeert naar een medespeler te passen. Komor rent richting de bal. Komor passt de bal met de wreef. Haoming is nu in balbezit. Haoming haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Xinpeng is nu in balbezit. Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinpeng verovert de bal door een tackle van achteren. Xinpeng met een sublieme pass. Daar is Haoming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Xinpeng is nu in balbezit. Xinpeng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
t34ms0kk3r - LOS INCAS F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: t34ms0kk3r 55%, LOS INCAS F.C. 45%.
t34ms0kk3r - LOS INCAS F.C. 0:5