Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Evolution Soccer PPW FC
Entrenamiento DF Tactiek [UBW]
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 57.1
good Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Kornalewicz geeft een lange en hoge pass. Markelionis controleert de bal met de borst. Gómez rent richting de bal. Markelionis onderschept slim de pass. Markelionis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

6e minuut.
Inworp. Bottini met een snelle inworp. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini geeft de bal voor. Hordecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - PPW FC 0:1

8e minuut.
Schwaneck rent richting de bal. Schwaneck geeft de bal voor. Klančnik is nu in balbezit. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - PPW FC 0:2

18e minuut.
Klančnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kobayashi komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Lešnik met een sublieme pass. Klungelig pakt Lemo de bal. Lemo probeert naar een medespeler te passen. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Schwaneck rent richting de bal. Terno verovert de bal door een tackle van achteren. Terno passt de bal in één keer door. Ragno is nu in balbezit. Ragno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Gliński rent richting de bal. Gliński geeft een lange en hoge pass. Kornalewicz met een sublieme pass. Hordecki heeft problemen om de bal te vangen. Hordecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Anchante trapt de bal weg van het doel. Kornalewicz kopt de bal weg. Daar is Cheuk Wing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordecki rent richting de bal. Hordecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lemo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornalewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Kornalewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Evolution Soccer 64%, PPW FC 36%.
F.C. Evolution Soccer - PPW FC 0:2

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemo met een snelle inworp. Hordecki geeft een hoge lob. Markelionis is nu in balbezit. Markelionis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - PPW FC 0:3

52e minuut.
Inworp. Machálek met een snelle inworp. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - PPW FC 0:4

58e minuut.
Lemo met de inworp. Kornalewicz rent richting de bal. Kornalewicz geeft de bal voor. Markelionis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - PPW FC 0:5

65e minuut.
Lemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemo passt de bal met de wreef. Kornalewicz is nu in balbezit. Hordecki rent richting de bal. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Anchante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Bottini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bottini geeft een lange en hoge pass. Hordecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - PPW FC 0:6

71e minuut.
Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz passt de bal met de wreef. Markelionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Markelionis draait met de bal, schiet en ... Anchante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - PPW FC 0:7

74e minuut.
Terno met een snelle inworp. Bottini is nu in balbezit. Bottini met een sublieme pass. Markelionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Markelionis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Bottini is nu in balbezit. Bottini passt de bal in één keer door. Markelionis is nu in balbezit. Markelionis geeft een lange en hoge pass. Hordecki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Evolution Soccer - PPW FC 0:8

87e minuut.
Kemaoğlu passt de bal zonder na te denken. Bottini rent richting de bal. Somorjai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Somorjai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Evolution Soccer 65%, PPW FC 35%.
F.C. Evolution Soccer - PPW FC 0:8