Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MRTA F.C Lima City
541 Tactiek gacho
48% Balbezit 52%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 56.4
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Bonaiuto met een sublieme pass. Moundi is nu in balbezit. Moundi passt de bal in één keer door. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Moundi rent richting de bal. Moundi met een sublieme pass. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer schiet op doel. Logar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - F.C Lima City 0:1

9e minuut.
Caterincă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metal. Caterincă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moundi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hofbauer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mazunyn komt het veld opgelopen. Bonaiuto neemt de hoekschop. Caterincă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - F.C Lima City 0:2

28e minuut.
Vegas met de inworp. Bonaiuto rent richting de bal. Bonaiuto geeft een lange en hoge pass. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap. Logar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Moundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moundi passt de bal in één keer door. Bihun is nu in balbezit. Hofbauer onderschept slim de pass. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap. Logar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă haalt uit met een fantastische trap. Logar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - F.C Lima City 0:3

30e minuut.
Machete is nu in balbezit. Amat verovert de bal door een tackle van achteren. Amat geeft een hoge lob. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Machete stond buitenspel. Amat neemt vlug de vrije trap. Metal is nu in balbezit. Caterincă onderschept slim de pass. Caterincă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bauer geeft de bal voor. Amat geeft een hoge lob. Daar is Metal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofbauer draait met de bal, schiet en ... Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Daar is Caterincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieszyński rent richting de bal. Bonaiuto onderschept slim de pass. Caterincă rent richting de bal. Caterincă draait met de bal, schiet en ... Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Fusai Morelli speelt de bal door. Klungelig pakt Hofbauer de bal. Hart is nu in balbezit. Hofbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hofbauer draait met de bal, schiet en ... Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRTA 78%, F.C Lima City 22%.
MRTA - F.C Lima City 0:3

47e minuut.
Zicu speelt de bal door. Klungelig pakt Caterincă de bal. Caterincă passt de bal zonder na te denken. Bonaiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaiuto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Cahen verovert de bal door een tackle van achteren. Moundi heeft problemen om de bal te vangen. Moundi probeert naar een medespeler te passen. Caterincă is nu in balbezit. Caterincă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer passt de bal met de wreef. Zicu met een sublieme pass. Iwanek is nu in balbezit. Iwanek draait met de bal, schiet en ... Jixiong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Inworp. Sebastiansson komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Machete is nu in balbezit. Amat verovert de bal door een tackle van achteren. Amat passt de bal met de wreef. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer schiet op doel. Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Doeltrap. Delsen komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Delsen is nu in balbezit. Delsen passt de bal zonder na te denken. Bihun rent richting de bal. Caterincă onderschept slim de pass. Caterincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Caterincă de bal. Hofbauer rent richting de bal. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofbauer onderschept slim de pass. Hofbauer draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Bauer rent richting de bal. Hofbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hofbauer schiet op doel. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - F.C Lima City 0:4

76e minuut.
Hofbauer is nu in balbezit. Caterincă rent richting de bal. Hofbauer is nu in balbezit. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Delsen passt de bal met de wreef. Hofbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Metal is nu in balbezit. Hofbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hofbauer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Vermetten komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Amat verovert de bal door een tackle van achteren. Amat met een sublieme pass. Delsen rent richting de bal. Delsen geeft de bal voor. Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Hofbauer de bal. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - F.C Lima City 0:5

88e minuut.
Machete onderschept slim de pass. Amat rent richting de bal. Amat geeft een lange en hoge pass. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRTA 74%, F.C Lima City 26%.
MRTA - F.C Lima City 0:5