Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C SeaBass Sporting Cristal -- Peru
442 Tactiek Tactica a prueba
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 55.9
matig Schieten uitmuntend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas geeft de bal voor. Champion is nu in balbezit. Champion draait met de bal, schiet en ... Copin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Barco geeft de bal voor. Juhász kopt de bal weg. Daar is Neves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel. Copin bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Neves geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Juhász springt en kopt de bal. Copin bokst de bal weg.

9e minuut.
Neves met een sublieme pass. Champion probeert naar een medespeler te passen. Juhász is nu in balbezit. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Copin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:1

12e minuut.
Lomas met een snelle inworp. Braam rent richting de bal. Braam speelt de bal door. Juhász rent richting de bal. Juhász draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Braam speelt de bal door. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion verovert de bal door een tackle van achteren. Champion draait met de bal, schiet en ... Copin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:2

16e minuut.
Inworp. Nyilas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Braam met een sublieme pass. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:3

25e minuut.
Cadavieco kopt de bal weg. Neves met een sublieme pass. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion draait met de bal, schiet en ... Copin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:4

27e minuut.
Escalante geeft een hoge lob. Cavalcanti probeert de bal aan de voet te houden. Braam speelt de bal door. Champion heeft problemen om de bal te vangen. Champion haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Nyilas met een sublieme pass. Juhász rent richting de bal. Juhász speelt de bal door. Champion is nu in balbezit. Champion draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:5

34e minuut.
Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion schiet op doel. Klungelig pakt Cadavieco de bal. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Woods met een sublieme pass. Braam kopt de bal weg. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász draait met de bal, schiet en ... Copin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:6

39e minuut.
Guibert probeert naar een medespeler te passen. Menchen is nu in balbezit. Champion verovert de bal door een tackle van achteren. Champion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Escalante trapt de bal weg van het doel. Nyilas kopt de bal weg. Neves speelt de bal door. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion draait met de bal, schiet en ... Copin bokst de bal weg.

43e minuut.
Acevedo geeft een lange en hoge pass. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion passt de bal zonder na te denken. Juhász rent richting de bal. Juhász draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:7

45e minuut.
Neves rent richting de bal. Braam is nu in balbezit. Braam passt de bal in één keer door. Juhász rent richting de bal. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C SeaBass 78%, Sporting Cristal -- Peru 22%.
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:8

46e minuut.
Brochard geeft de bal voor. Inworp. Nyilas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Braam geeft de bal voor. Champion krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Klungelig pakt Nyilas de bal. Nyilas geeft de bal voor. Champion kopt de bal weg. Juhász rent richting de bal. Juhász schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Juhász is nu in balbezit. Brochard is nu in balbezit. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren. Juhász draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:9

50e minuut.
Neves met een sublieme pass. Escalante is nu in balbezit. Champion verovert de bal door een tackle van achteren. Champion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:10

54e minuut.
Brochard met een snelle inworp. Braam probeert naar een medespeler te passen. Juhász rent richting de bal. Juhász geeft een lange en hoge pass. Champion maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:11

59e minuut.
Barco rent richting de bal. Barco geeft een hoge lob. Cadavieco probeert de bal met de borst te controleren. Juhász is nu in balbezit. Juhász schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion draait met de bal, schiet en ... Copin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Lomas rent richting de bal. Lomas geeft de bal voor. Klungelig pakt Pasovský de bal. Neves is nu in balbezit. Neves geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Neves rent richting de bal. Neves geeft een lange en hoge pass. Champion rent richting de bal. Champion haalt uit met een fantastische trap. Copin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:12

81e minuut.
Escalante geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyilas met een snelle inworp. Braam geeft de bal voor. Juhász rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Copin rent richting de bal. Copin geeft een hoge lob. Cáceres geeft de bal voor. Champion springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Neves rent richting de bal. Neves passt de bal zonder na te denken. Champion rent richting de bal. Champion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:13

84e minuut.
Lomas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menchen. Lomas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anaya met een snel genomen vrije trap. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas passt de bal in één keer door. Champion rent richting de bal. Champion draait met de bal, schiet en ... Copin bokst de bal weg. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Copin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C SeaBass 72%, Sporting Cristal -- Peru 28%.
F.C SeaBass - Sporting Cristal -- Peru 0:14