Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Cristal -- Peru F.C SeaBass
Gatito Lindo Tactiek 442
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 42.6
incredible Schieten average
solid Passen good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Klungelig pakt Champion de bal. Champion passt de bal zonder na te denken. Ratasepp rent richting de bal. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nyilas met een sublieme pass. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas rent richting de bal. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp draait met de bal, schiet en ... Copin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Cavalcanti heeft problemen om de bal te vangen. Juhász is nu in balbezit. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - F.C SeaBass 1:0

10e minuut.
Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas passt de bal met de wreef. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Nyilas speelt de bal door. Champion is nu in balbezit. Champion met een sublieme pass. Juhász is nu in balbezit. Juhász draait met de bal, schiet en ... Copin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ratasepp maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion probeert naar een medespeler te passen. Juhász is nu in balbezit. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp haalt uit met een fantastische trap. Copin bokst de bal weg. Brochard rent richting de bal. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren. Juhász passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ratasepp de bal. Ratasepp draait met de bal, schiet en ... Copin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Escalante heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - F.C SeaBass 2:0

18e minuut.
Ratasepp geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piesiewicz de bal. Apaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cavalcanti probeert naar een medespeler te passen. Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas passt de bal in één keer door. Juhász rent richting de bal. Juhász schiet op doel. Copin bokst de bal weg. Ratasepp rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ratasepp neemt de hoekschop. Juhász maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Apaza geeft de bal voor. Champion is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Champion neemt de hoekschop. Juhász maakt een snoekduik en kopt de bal. Copin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Guibert kan de bal niet met de borst controleren. Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas passt de bal in één keer door. Juhász rent richting de bal. Juhász draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Apaza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion verovert de bal door een tackle van achteren. Champion geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nyilas verovert de bal door een tackle van achteren. Poertzel is nu in balbezit. Poertzel met een sublieme pass. Guibert rent richting de bal. Guibert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Ratasepp schiet op doel. Cadavieco probeert de bal aan de voet te houden. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion schiet op doel. Copin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - F.C SeaBass 3:0

37e minuut.
Inworp. de la Piedra met een snelle inworp. Brochard onderschept slim de pass. Juhász rent richting de bal. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Copin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Escalante probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Champion zal de hoekschop nemen. Juhász maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - F.C SeaBass 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 27%, F.C SeaBass 73%.
Sporting Cristal -- Peru - F.C SeaBass 4:0

47e minuut.
Cavalcanti rent richting de bal. Havas onderschept slim de pass. Havas met een sublieme pass. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - F.C SeaBass 5:0

48e minuut.
Piesiewicz met een snelle inworp. Poertzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas begaat een overtreding. Poertzel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

55e minuut.
Cavalcanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas verovert de bal door een tackle van achteren. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Champion rent richting de bal. Champion draait met de bal, schiet en ... Copin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cadavieco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cavalcanti kopt de bal weg. Havas is nu in balbezit. Havas probeert naar een medespeler te passen. Juhász rent richting de bal. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Copin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - F.C SeaBass 6:0

65e minuut.
de la Piedra geeft een hoge lob. Champion rent richting de bal. Champion passt de bal in één keer door. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - F.C SeaBass 7:0

67e minuut.
Zambotti is nu in balbezit. Zambotti passt de bal in één keer door. Havas probeert naar een medespeler te passen. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Nyilas passt de bal in één keer door. Juhász heeft problemen om de bal te vangen. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp schiet op doel. Copin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Champion geeft de bal voor. Cavalcanti heeft problemen om de bal te vangen. Copin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cadavieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász onderschept slim de pass. Juhász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - F.C SeaBass 8:0

73e minuut.
Champion is nu in balbezit. Champion passt de bal zonder na te denken. Juhász rent richting de bal. Juhász schiet op doel. Copin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - F.C SeaBass 9:0

75e minuut.
Daar is Cavalcanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juhász is nu in balbezit. Juhász passt de bal zonder na te denken. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Melgar kopt de bal weg. Juhász kan de bal niet met de borst controleren. Cavalcanti rent richting de bal. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren. Juhász draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Havas kopt de bal weg. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas speelt de bal door. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Apaza met een snelle inworp. Pasovský met een sublieme pass. Champion geeft de bal voor. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp draait met de bal, schiet en ... Copin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Maldonado met een sublieme pass. Nyilas heeft problemen om de bal te vangen. Nyilas passt de bal zonder na te denken. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Cadavieco verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ratasepp neemt de hoekschop. Juhász is nu in balbezit. Juhász draait met de bal, schiet en ... Copin bokst de bal weg. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - F.C SeaBass 10:0

87e minuut.
Havas passt de bal zonder na te denken. Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp geeft de bal voor. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Juhász is nu in balbezit. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Copin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Havas probeert naar een medespeler te passen. Champion rent richting de bal. Champion passt de bal met de wreef. Juhász rent richting de bal. Juhász schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 29%, F.C SeaBass 71%.
Sporting Cristal -- Peru - F.C SeaBass 10:0