Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS INCAS F.C. PPW FC
MAYTA CAPAC Tactiek [UBW]
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Gortat probeert naar een medespeler te passen. Zulkefli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat is nu in balbezit. Zulkefli is nu in balbezit. Zulkefli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Biser met een sublieme pass. Haoming bereikt de bal nog maar net als eerste. Haoming met een sublieme pass. Zulkefli rent richting de bal. Zulkefli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Geantă met een harde bal richting middenveld. Pärtel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gortat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gortat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kemaoğlu geeft de bal voor. Markelionis rent richting de bal. Gortat onderschept slim de pass. Gortat geeft de bal voor. Zulkefli krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gaitán kopt de bal weg. Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini speelt de bal door. Lemo rent richting de bal. Lemo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kemaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kemaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Markelionis speelt de bal door. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 66%, PPW FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOS INCAS F.C. - PPW FC 0:0

48e minuut.
Kemaoğlu passt de bal met de wreef. Markelionis rent richting de bal. Markelionis passt de bal in één keer door. Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Inworp. Villarán komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lemo met een snelle inworp. Bottini rent richting de bal. Bottini passt de bal zonder na te denken. Markelionis is nu in balbezit. Markelionis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt bin Abd Wahab de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS INCAS F.C. - PPW FC 0:1

70e minuut.
Seghiri komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gortat geeft een hoge lob. Zulkefli is nu in balbezit. Lešnik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lešnik krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kornalewicz onderschept slim de pass. Biser rent richting de bal. Kornalewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kornalewicz geeft een lange en hoge pass. Hordecki springt en kopt de bal. bin Humaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS INCAS F.C. 63%, PPW FC 37%.
LOS INCAS F.C. - PPW FC 0:1