Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Cristal -- Peru MRTA
Gato violador Tactiek 541
50% Balbezit 50%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 47.3
outstanding Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Bihun rent richting de bal. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Bauer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - MRTA 1:0

3e minuut.
Juhász passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nyilas de bal. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Juhász is nu in balbezit. Juhász schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Havas geeft een lange en hoge pass. Bauer heeft problemen om de bal te vangen. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - MRTA 2:0

7e minuut.
de la Piedra passt de bal met de wreef. Braam bereikt de bal nog maar net als eerste. Braam passt de bal zonder na te denken. Juhász rent richting de bal. Juhász draait met de bal, schiet en ... Logar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Braam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieszyński is nu in balbezit. Havas onderschept slim de pass. Havas geeft de bal voor. Juhász maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nyilas met een sublieme pass. Klungelig pakt Bihun de bal. Champion rent richting de bal. Champion haalt uit met een fantastische trap. Logar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - MRTA 3:0

14e minuut.
Cieszyński is nu in balbezit. Havas bereikt de bal nog maar net als eerste. Havas geeft een lange en hoge pass. Champion rent richting de bal. Champion draait met de bal, schiet en ... Logar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Juhász rent richting de bal. Juhász passt de bal zonder na te denken. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - MRTA 4:0

27e minuut.
Bauer kopt de bal weg. Champion is nu in balbezit. Havas speelt de bal door. Juhász rent richting de bal. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Logar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion schiet op doel. Logar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - MRTA 5:0

30e minuut.
de la Piedra passt de bal zonder na te denken. Nyilas is nu in balbezit. Nyilas passt de bal met de wreef. Champion is nu in balbezit. Champion haalt uit met een fantastische trap. Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Braam met een sublieme pass. Havas rent richting de bal. Havas probeert naar een medespeler te passen. Champion is nu in balbezit. Champion draait met de bal, schiet en ... Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Champion is nu in balbezit. Champion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - MRTA 6:0

45e minuut.
Maldonado passt de bal in één keer door. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar geeft een hoge lob. Champion is nu in balbezit. Champion haalt uit met een fantastische trap. Logar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ratasepp komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 21%, MRTA 79%.
Sporting Cristal -- Peru - MRTA 6:0

48e minuut.
de la Piedra geeft een hoge lob. Ratasepp kopt de bal weg. Daar is Bihun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - MRTA 7:0

51e minuut.
Hart rent richting de bal. Hart passt de bal in één keer door. Fierbânţeanu is nu in balbezit. Havas onderschept slim de pass. Havas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Metal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braam bereikt de bal nog maar net als eerste. Braam passt de bal met de wreef. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sebastiansson komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Havas zal de hoekschop nemen. Ratasepp springt en kopt de bal. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Buitenspel voor Ratasepp. Goede buitenspelval van de verdediging. Bihun neemt vlug de vrije trap. Inworp. Nyilas met een snelle inworp. Braam geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Klungelig pakt Nyilas de bal. Nyilas passt de bal in één keer door. Braam met een sublieme pass. Champion rent richting de bal. Champion haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nyilas is nu in balbezit. Braam rent richting de bal. Braam probeert naar een medespeler te passen. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Korunka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machete geeft een lange en hoge pass. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Champion is nu in balbezit. Champion schiet op doel. Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Havas probeert naar een medespeler te passen. Champion rent richting de bal. Champion passt de bal met de wreef. Ratasepp heeft problemen om de bal te vangen. Ratasepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - MRTA 8:0

82e minuut.
Havas geeft de bal voor. Daar is Bauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratasepp verovert de bal door een tackle van achteren. Ratasepp draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - MRTA 9:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyilas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Braam geeft de bal voor. Ratasepp krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Havas rent richting de bal. Havas passt de bal zonder na te denken. Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - MRTA 10:0

89e minuut.
Champion is nu in balbezit. Havas bereikt de bal nog maar net als eerste. Havas probeert naar een medespeler te passen. Champion is nu in balbezit. Champion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - MRTA 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 25%, MRTA 75%.
Sporting Cristal -- Peru - MRTA 11:0