Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MRTA Sporting Cristal -- Peru
541 Tactiek Gatito Lindo
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 35
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 57.1
adequate Schieten outstanding
good Passen solid
solid Verdedigen formidable


6e minuut.
Bihun onderschept slim de pass. Bihun probeert naar een medespeler te passen. Bauer is nu in balbezit. Ratasepp onderschept slim de pass. Ratasepp schiet op doel. Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Maldonado geeft de bal voor. Bihun bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász verovert de bal door een tackle van achteren. Juhász draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - Sporting Cristal -- Peru 0:1

13e minuut.
Cieszyński rent richting de bal. Champion onderschept slim de pass. Champion probeert naar een medespeler te passen. Juhász is nu in balbezit. Juhász draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bihun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de la Piedra met een snelle inworp. Ratasepp geeft de bal voor. Juhász krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Havas rent richting de bal. Havas passt de bal zonder na te denken. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász schiet op doel. Logar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - Sporting Cristal -- Peru 0:2

16e minuut.
Champion passt de bal zonder na te denken. Juhász rent richting de bal. Bihun maakt een afschuwelijke overtreding. Bihun krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Logar speelt de bal door. Havas kopt de bal weg. Juhász rent richting de bal. Juhász draait met de bal, schiet en ... Logar bokst de bal weg. Bauer speelt de bal door. Metal bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion verovert de bal door een tackle van achteren. Champion schiet op doel. Logar bokst de bal weg.

18e minuut.
Slepčík is nu in balbezit. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar passt de bal in één keer door. Ratasepp rent richting de bal. Ratasepp geeft de bal voor. Logar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Juhász springt en kopt de bal. Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Klungelig pakt Bauer de bal. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bihun de bal onder controle te krijgen. Logar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - Sporting Cristal -- Peru 0:3

23e minuut.
Cieszyński is nu in balbezit. Champion onderschept slim de pass. Champion met een sublieme pass. Juhász is nu in balbezit. Juhász schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ratasepp draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Slepčík de bal onder controle te krijgen. Metal met een sublieme pass. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bauer passt de bal in één keer door. Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas passt de bal in één keer door. Juhász is nu in balbezit. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - Sporting Cristal -- Peru 0:4

28e minuut.
Ratasepp verovert de bal door een tackle van achteren. Ratasepp passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Havas de bal. Juhász rent richting de bal. Juhász draait met de bal, schiet en ... Logar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
de la Piedra geeft een hoge lob. Juhász kopt de bal weg. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp geeft een hoge lob. Juhász maakt een snoekduik en kopt de bal. Logar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Nyilas passt de bal zonder na te denken. Ratasepp is nu in balbezit. Ratasepp geeft een lange en hoge pass. Champion rent richting de bal. Champion schiet op doel. Paal! Logar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Ratasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratasepp passt de bal met de wreef. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász schiet op doel. Logar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar passt de bal met de wreef. Nyilas speelt de bal door. Juhász rent richting de bal. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - Sporting Cristal -- Peru 0:5

39e minuut.
Apaza geeft een lange en hoge pass. Ratasepp kopt de bal weg. Juhász rent richting de bal. Juhász haalt uit met een fantastische trap. Logar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - Sporting Cristal -- Peru 0:6

40e minuut.
de la Piedra met de inworp. Ratasepp is nu in balbezit. Korunka probeert naar een medespeler te passen. Champion is nu in balbezit. Champion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRTA 86%, Sporting Cristal -- Peru 14%.
MRTA - Sporting Cristal -- Peru 0:6

48e minuut.
Ratasepp kopt de bal weg. Klungelig pakt Bauer de bal. Juhász rent richting de bal. Juhász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - Sporting Cristal -- Peru 0:7

52e minuut.
de la Piedra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Metal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Juhász is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Juhász kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - Sporting Cristal -- Peru 0:8

55e minuut.
Inworp. Sebastiansson komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Juhász passt de bal met de wreef. Champion rent richting de bal. Champion passt de bal zonder na te denken. Juhász bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhász draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
de la Piedra geeft een hoge lob. Metal heeft problemen om de bal te vangen. Juhász rent richting de bal. Juhász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - Sporting Cristal -- Peru 0:9

69e minuut.
Hart probeert de bal met de borst te controleren. Hart met een sublieme pass. Havas speelt de bal door. Champion rent richting de bal. Champion draait met de bal, schiet en ... Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Nyilas rent richting de bal. Nyilas passt de bal met de wreef. Juhász is nu in balbezit. Juhász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - Sporting Cristal -- Peru 0:10

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apaza met de inworp. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion geeft een lange en hoge pass. Ratasepp maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Havas rent richting de bal. Havas passt de bal zonder na te denken. Juhász rent richting de bal. Juhász draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MRTA - Sporting Cristal -- Peru 0:11

83e minuut.
Bauer geeft een hoge lob. Apaza is nu in balbezit. Apaza passt de bal in één keer door. Champion bereikt de bal nog maar net als eerste. Champion geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ratasepp is nu in balbezit. Sebastiansson met een sublieme pass. Havas kopt de bal weg. Juhász rent richting de bal. Juhász schiet op doel. Sebastiansson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MRTA 72%, Sporting Cristal -- Peru 28%.
MRTA - Sporting Cristal -- Peru 0:11