Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Lima City F.C SeaBass
gacho Tactiek 442
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 41.9
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Bonaiuto passt de bal met de wreef. Cadavieco is nu in balbezit. Hofbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hofbauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - F.C SeaBass 1:0

6e minuut.
Moundi rent richting de bal. Moundi passt de bal in één keer door. Caterincă heeft problemen om de bal te vangen. Caterincă draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Escalante de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fusai Morelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moundi probeert naar een medespeler te passen. Hofbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofbauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vegas verovert de bal door een tackle van achteren. Vegas passt de bal in één keer door. Cavalcanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă onderschept slim de pass. Caterincă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Moundi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Escalante de bal. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap. Copin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bonaiuto probeert naar een medespeler te passen. Cahen met een sublieme pass. Fusai Morelli speelt de bal door. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cavalcanti geeft een hoge lob. Guibert kopt de bal weg. Klungelig pakt Santiago de bal. Menchen is nu in balbezit. Menchen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazunyn komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Bonaiuto onderschept slim de pass. Bonaiuto passt de bal in één keer door. Moundi met een sublieme pass. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - F.C SeaBass 2:0

29e minuut.
Cahen is nu in balbezit. Cahen probeert naar een medespeler te passen. Moundi is nu in balbezit. Moundi geeft een lange en hoge pass. Hofbauer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Fusai Morelli de bal. Fusai Morelli passt de bal in één keer door. Caterincă rent richting de bal. Caterincă draait met de bal, schiet en ... Cadavieco probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Poertzel probeert naar een medespeler te passen. Amat rent richting de bal. Amat passt de bal zonder na te denken. Caterincă is nu in balbezit. Caterincă draait met de bal, schiet en ... Copin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - F.C SeaBass 3:0

40e minuut.
Daar is Pasovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caterincă rent richting de bal. Moundi speelt de bal door. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer draait met de bal, schiet en ... Copin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - F.C SeaBass 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Lima City 29%, F.C SeaBass 71%.
F.C Lima City - F.C SeaBass 4:0

46e minuut.
Cahen is nu in balbezit. Cavalcanti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cahen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moundi met een snel genomen vrije trap. Hofbauer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Escalante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Bonaiuto is nu in balbezit. Piesiewicz onderschept slim de pass. Piesiewicz geeft een hoge lob. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Delsen komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Moundi passt de bal zonder na te denken. Cadavieco is nu in balbezit. Hofbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap. Copin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - F.C SeaBass 5:0

69e minuut.
Cahen geeft een lange en hoge pass. Escalante onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bonaiuto zal de hoekschop nemen. Hofbauer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - F.C SeaBass 6:0

70e minuut.
Caterincă verovert de bal door een tackle van achteren. Bonaiuto is nu in balbezit. Bonaiuto passt de bal in één keer door. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Lima City - F.C SeaBass 7:0

76e minuut.
Poertzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahen verovert de bal door een tackle van achteren. Cahen geeft een lange en hoge pass. Caterincă is nu in balbezit. Caterincă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caterincă rent richting de bal. Caterincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vermetten komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Lima City 13%, F.C SeaBass 87%.
F.C Lima City - F.C SeaBass 7:0