Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C SeaBass F.C Lima City
442 Tactiek gacho
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 56.1
average Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Daar is Caterincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusai Morelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusai Morelli passt de bal in één keer door. Caterincă rent richting de bal. Caterincă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fusai Morelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hofbauer de bal. Cadavieco onderschept slim de pass. Moundi rent richting de bal. Moundi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pasovský is nu in balbezit. Bonaiuto onderschept slim de pass. Bonaiuto passt de bal zonder na te denken. Caterincă is nu in balbezit. Caterincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C Lima City 0:1

12e minuut.
Bonaiuto passt de bal zonder na te denken. Moundi heeft problemen om de bal te vangen. Moundi probeert naar een medespeler te passen. Hofbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofbauer schiet op doel. Copin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Escalante geeft de bal voor. Inworp. Vegas met de inworp. Bonaiuto is nu in balbezit. Bonaiuto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Moundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moundi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Escalante de bal. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C Lima City 0:2

16e minuut.
Zicu verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu geeft een lange en hoge pass. Daar is Cavalcanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caterincă rent richting de bal. Caterincă draait met de bal, schiet en ... Copin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Cadavieco verovert de bal door een tackle van achteren. Moundi begaat een overtreding. Cadavieco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazunyn komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Amat met een sublieme pass. Bonaiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasovský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonaiuto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moundi wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zambotti met een sublieme pass. Guibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahen maakt een afschuwelijke overtreding. Cahen krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Caterincă is nu in balbezit. Cavalcanti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caterincă raakt geblesseerd tijdens het duel. Moundi met een snel genomen vrije trap. Hofbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofbauer haalt uit met een fantastische trap. Cadavieco probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Brochard onderschept slim de pass. Brochard geeft een lange en hoge pass. Hofbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofbauer draait met de bal, schiet en ... Cadavieco probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cahen met een sublieme pass. Bonaiuto is nu in balbezit. Bonaiuto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caterincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caterincă haalt uit met een fantastische trap. Copin bokst de bal weg.

39e minuut.
Fusai Morelli is nu in balbezit. Fusai Morelli probeert naar een medespeler te passen. Escalante onderschept slim de pass. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer schiet op doel. Copin bokst de bal weg.

43e minuut.
Pasovský heeft problemen om de bal te vangen. Bonaiuto is nu in balbezit. Bonaiuto passt de bal met de wreef. Moundi is nu in balbezit. Moundi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Escalante kopt de bal weg. Poertzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahen onderschept slim de pass. Cahen speelt de bal door. Hofbauer bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Fusai Morelli met de inworp. Moundi probeert naar een medespeler te passen. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C SeaBass 84%, F.C Lima City 16%.
F.C SeaBass - F.C Lima City 0:2

51e minuut.
Copin met een sublieme pass. Daar is Cahen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cahen passt de bal met de wreef. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă draait met de bal, schiet en ... Copin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C Lima City 0:3

55e minuut.
Guibert passt de bal in één keer door. Brochard rent richting de bal. Brochard passt de bal in één keer door. Zambotti rent richting de bal. Zambotti geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Caterincă rent richting de bal. Caterincă passt de bal in één keer door. Moundi rent richting de bal. Hofbauer is nu in balbezit. Hofbauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C Lima City 0:4

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Delsen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Moundi verovert de bal door een tackle van achteren. Moundi probeert naar een medespeler te passen. Caterincă rent richting de bal. Caterincă draait met de bal, schiet en ... Copin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C Lima City 0:5

77e minuut.
Amat geeft een lange en hoge pass. Caterincă kopt de bal weg. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer schiet op doel. Copin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vegas kopt de bal weg. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă haalt uit met een fantastische trap. Escalante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C Lima City 0:6

80e minuut.
Amat geeft de bal voor. Hofbauer is nu in balbezit. Escalante begaat een overtreding. Hofbauer raakt geblesseerd tijdens het duel. Moundi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Vermetten komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Delsen speelt de bal door. Caterincă rent richting de bal. Hofbauer rent richting de bal. Hofbauer schiet op doel. Copin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C SeaBass - F.C Lima City 0:7

88e minuut.
Vermetten rent richting de bal. Vermetten met een sublieme pass. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hofbauer de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vermetten probeert de bal met de borst te controleren. Vegas rent richting de bal. Menchen begaat een overtreding. Menchen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C SeaBass 75%, F.C Lima City 25%.
F.C SeaBass - F.C Lima City 0:7