Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universidad San Martín de Porre REAL UNIVERSITARIO FC
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


26e minuut.
Coria rent richting de bal. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Huamán verovert de bal door een tackle van achteren. Coria rent richting de bal. Coria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Huamán schiet op doel. Ego-Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Indacochea de bal. Huamán is nu in balbezit. Huamán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad San Martín de Porre - REAL UNIVERSITARIO FC 1:0

37e minuut.
Rivarola met een snelle inworp. Daar is Banach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banach met een sublieme pass. Coria is nu in balbezit. Coria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Reynoso trapt de bal weg van het doel. del Campo kopt de bal weg. Indacochea probeert de bal aan de voet te houden. Coria bereikt de bal nog maar net als eerste. Coria haalt uit met een fantastische trap. Ego-Aguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad San Martín de Porre 55%, REAL UNIVERSITARIO FC 45%.
Universidad San Martín de Porre - REAL UNIVERSITARIO FC 1:0

50e minuut.
Coria is nu in balbezit. Lima maakt een afschuwelijke overtreding. Coria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Alba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ego-Aguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Ampuero met een snelle inworp. Contreras is nu in balbezit. Contreras passt de bal zonder na te denken. Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universidad San Martín de Porre - REAL UNIVERSITARIO FC 1:1

54e minuut.
del Campo passt de bal zonder na te denken. Banach speelt de bal door. Coria heeft problemen om de bal te vangen. Coria schiet op doel. Ego-Aguirre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad San Martín de Porre - REAL UNIVERSITARIO FC 2:1

65e minuut.
del Campo is nu in balbezit. Portocarrero onderschept slim de pass. Portocarrero passt de bal in één keer door. Roldán rent richting de bal. Roldán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Reynoso geeft de bal voor. Sánchez Concha kopt de bal weg. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Coria rent richting de bal. Coria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad San Martín de Porre - REAL UNIVERSITARIO FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad San Martín de Porre 54%, REAL UNIVERSITARIO FC 46%.
Universidad San Martín de Porre - REAL UNIVERSITARIO FC 3:1