Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ioteiners Deportivo Niupi
iota Tactiek 532
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 42.9
good Schieten solid
average Passen adequate
good Verdedigen good


15e minuut.
Przymorski geeft een lange en hoge pass. Hurban kopt de bal weg. Meléndez heeft problemen om de bal te vangen. Koszucki rent richting de bal. Koszucki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Horna trapt de bal weg. Garics kopt de bal weg. Hayashi is nu in balbezit. Hurban onderschept slim de pass. Hurban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hayashi geeft de bal voor. Koszucki rent richting de bal. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszucki onderschept slim de pass. Koszucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Koszucki geeft de bal voor. Daar is Ratkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurban is nu in balbezit. Hurban schiet op doel. Horna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Machado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koszucki. Koszucki krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Hurban rent richting de bal. Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik speelt de bal door. Koszucki is nu in balbezit. Koszucki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Hayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszucki onderschept slim de pass. Machado is nu in balbezit. Koszucki verovert de bal door een tackle van achteren. Koszucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ioteiners - Deportivo Niupi 0:1

45e minuut.
Garics probeert naar een medespeler te passen. Koszucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koszucki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Koszucki kan niet meer verder spelen. Junik komt het veld opgelopen. Hurban neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ioteiners 75%, Deportivo Niupi 25%.
Ioteiners - Deportivo Niupi 0:1

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Hurban de bal onder controle te krijgen. Hayashi met een sublieme pass. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurban verovert de bal door een tackle van achteren. Hurban haalt uit met een fantastische trap. Horna bokst de bal weg.

58e minuut.
Inworp. Poliakas met een snelle inworp. Mrkela rent richting de bal. Durand verovert de bal door een tackle van achteren. Durand geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hayashi geeft de bal voor. Grau bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Agurto verovert de bal door een tackle van achteren. Agurto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Klungelig pakt Poliakas de bal. Garics bereikt de bal nog maar net als eerste. Garics passt de bal met de wreef. Junik rent richting de bal. Junik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Hurban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik probeert naar een medespeler te passen. Junik is nu in balbezit. Junik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ioteiners 47%, Deportivo Niupi 53%.
Ioteiners - Deportivo Niupi 0:1