Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Cuneo Alianza SFC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Otero onderschept slim de pass. Otero passt de bal in één keer door. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Cuneo - Alianza SFC 1:0

4e minuut.
Arteaga met een sublieme pass. Barrios kopt de bal weg. Parra heeft problemen om de bal te vangen. Gaviria is nu in balbezit. Gaviria haalt uit met een fantastische trap. Arteaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parra rent richting de bal. Parra haalt uit met een fantastische trap. Arteaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lokomotiv Cuneo - Alianza SFC 1:1

12e minuut.
Farro controleert de bal met de borst. Farro speelt de bal door. Klungelig pakt Viza de bal. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft een lange en hoge pass. Arteaga bokst de bal weg.

24e minuut.
Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárate rent richting de bal. Zárate passt de bal zonder na te denken. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Barrios kopt de bal weg. Parra is nu in balbezit. Farro begaat een overtreding. Farro krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Farro bereikt de bal nog maar net als eerste. Farro geeft een hoge lob. Daar is Rueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rueda draait met de bal, schiet en ... Arteaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Cuneo - Alianza SFC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Cuneo 58%, Alianza SFC 42%.
Lokomotiv Cuneo - Alianza SFC 1:2

49e minuut.
Vigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigil passt de bal in één keer door. Zárate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaviria rent richting de bal. Gaviria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Otero kopt de bal weg. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi passt de bal zonder na te denken. Gaviria is nu in balbezit. Gaviria haalt uit met een fantastische trap. Arteaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Otero is nu in balbezit. Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero begaat een overtreding. Gaviria raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gaviria kan niet meer verder spelen. Otero geeft de bal voor. Calle komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Cuneo 60%, Alianza SFC 40%.
Lokomotiv Cuneo - Alianza SFC 1:2