Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marcianos Palao FC
343i Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 22.5
solid Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


9e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Sánchez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mahony de bal. Mahony draait met de bal, schiet en ... Saco Vértiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Janker speelt de bal door. Heus is nu in balbezit. Heus passt de bal zonder na te denken. Mahony is nu in balbezit. Mahony schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Forrester geeft een hoge lob. Daar is Villavicencio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janker geeft een hoge lob. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - Palao FC 1:0

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fuentes niet meer kan verder spelen. Domínguez komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Valdez onderschept slim de pass. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo passt de bal in één keer door. Mahony heeft problemen om de bal te vangen. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Domínguez trapt de bal weg van het doel. Janker kopt de bal weg. Calderón is nu in balbezit. Mahony rent richting de bal. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - Palao FC 2:0

26e minuut.
Portillo met een sublieme pass. Forrester bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrester geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mahony de bal. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - Palao FC 3:0

30e minuut.
Lua kopt de bal weg. Valdez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aguilar de bal. Mahony rent richting de bal. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - Palao FC 4:0

33e minuut.
Mahony is nu in balbezit. Calderón rent richting de bal. Mahony rent richting de bal. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cano is nu in balbezit. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez passt de bal in één keer door. Mahony rent richting de bal. Mahony schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marcianos 32%, Palao FC 68%.
Marcianos - Palao FC 4:0

47e minuut.
Villavicencio geeft een hoge lob. Heus rent richting de bal. Heus passt de bal met de wreef. Daar is Mahony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahony draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Inworp. Forrester met een snelle inworp. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón onderschept slim de pass. Calderón geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Janker met een sublieme pass. Sánchez rent richting de bal. Sánchez speelt de bal door. Mahony is nu in balbezit. Mahony draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Heus met een sublieme pass. Klungelig pakt Mahony de bal. Aguilar is nu in balbezit. Janker verovert de bal door een tackle van achteren. Janker geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Heus onderschept slim de pass. Heus geeft een hoge lob. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony schiet op doel. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Portillo speelt de bal door. Valdez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Heus heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Morales met een snelle inworp. Ráez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Forrester zal de hoekschop nemen. Janker kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sánchez rent richting de bal. Sánchez met een sublieme pass. Mahony rent richting de bal. Mahony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - Palao FC 5:0

87e minuut.
Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo onderschept slim de pass. Portillo passt de bal met de wreef. Mahony is nu in balbezit. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Portillo speelt de bal door. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez passt de bal in één keer door. Daar is Mahony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marcianos - Palao FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marcianos 35%, Palao FC 65%.
Marcianos - Palao FC 6:0