Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alliance Lima FC FBC Sentinels
|4-3-3| -> [A] Tactiek pirata
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
20 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Marrou passt de bal met de wreef. Navarrete is nu in balbezit. Calvo is nu in balbezit. Navarrete onderschept slim de pass. Navarrete draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Corrales geeft een hoge lob. Buitenspel voor Indacochea. Goede buitenspelval van de verdediging. Franco maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Saco Vértiz is nu in balbezit. Saco Vértiz haalt uit met een fantastische trap. Pereda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Grau onderschept slim de pass. Grau met een sublieme pass. Indacochea rent richting de bal. Indacochea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance Lima FC 43%, FBC Sentinels 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alliance Lima FC - FBC Sentinels 0:0

47e minuut.
Falcón passt de bal in één keer door. Franco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobadilla. Bobadilla krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Franco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falcón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrou passt de bal in één keer door. Navarrete rent richting de bal. Grau is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Inworp. Bobadilla met de inworp. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grau is nu in balbezit. Grau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Castañeda geeft een hoge lob. Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal met de wreef. Grau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grau geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Grau verovert de bal door een tackle van achteren. Grau met een sublieme pass. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Indacochea bereikt de bal nog maar net als eerste. Indacochea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grau rent richting de bal. Grau haalt uit met een fantastische trap. Cabrejos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - FBC Sentinels 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance Lima FC 35%, FBC Sentinels 65%.
Alliance Lima FC - FBC Sentinels 1:0