Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Violadores FC Marcianos
442 Tactiek 343i
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 35.3
very good Schieten good
good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Maciejewski speelt de bal door. Férez is nu in balbezit. Férez passt de bal zonder na te denken. Reyneri rent richting de bal. Reyneri draait met de bal, schiet en ... Escudero bokst de bal weg.

3e minuut.
Heus verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Mahony is nu in balbezit. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Marcianos 0:1

8e minuut.
Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Anjing verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini met een sublieme pass. Reyneri rent richting de bal. Reyneri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Levitostasis is nu in balbezit. Levitostasis geeft een hoge lob. Daar is Reyneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Escudero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Violadores FC - Marcianos 1:1

20e minuut.
Sforza neemt vlug de vrije trap. Janker probeert naar een medespeler te passen. Férez speelt de bal door. Maciejewski rent richting de bal. Maciejewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Marcianos 2:1

26e minuut.
Klungelig pakt Anjing de bal. Mazzini rent richting de bal. Mazzini passt de bal zonder na te denken. Levitostasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Levitostasis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sforza passt de bal met de wreef. Sánchez rent richting de bal. Sánchez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mahony de bal. Mahony haalt uit met een fantastische trap. Sochacki bokst de bal weg.

31e minuut.
Sforza onderschept slim de pass. Maciejewski onderschept slim de pass. Maciejewski passt de bal met de wreef. Reyneri heeft problemen om de bal te vangen. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ankersø met de inworp. Levitostasis rent richting de bal. Levitostasis speelt de bal door. Klungelig pakt Reyneri de bal. Reyneri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Férez probeert naar een medespeler te passen. Maciejewski is nu in balbezit. Maciejewski met een sublieme pass. Reyneri rent richting de bal. Reyneri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sforza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levitostasis met een snelle inworp. Maciejewski rent richting de bal. Maciejewski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Escudero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Reyneri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Marcianos 3:1

45e minuut.
Daar is Maciejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lua is nu in balbezit. Maciejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Marcianos 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violadores FC 38%, Marcianos 62%.
Violadores FC - Marcianos 4:1

55e minuut.
Lua geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ankersø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Levitostasis de bal. Levitostasis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Escudero trapt de bal weg van het doel. Calderón kopt de bal weg. Ankersø probeert de bal met de borst te controleren. Mahony rent richting de bal. Mahony draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Petre verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Férez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri geeft een lange en hoge pass. Escudero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maciejewski rent richting de bal. Maciejewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Marcianos 5:1

66e minuut.
Forrester rent richting de bal. Levitostasis onderschept slim de pass. Levitostasis speelt de bal door. Daar is Maciejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciejewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Levitostasis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reyneri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Marcianos 6:1

80e minuut.
Ankersø geeft de bal voor. Levitostasis is nu in balbezit. Levitostasis met een sublieme pass. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lua geeft de bal voor. Levitostasis kan de bal niet met de borst controleren. Levitostasis speelt de bal door. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Sforza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sforza geeft een lange en hoge pass. Férez is nu in balbezit. Férez probeert naar een medespeler te passen. Reyneri heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Marcianos 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violadores FC 49%, Marcianos 51%.
Violadores FC - Marcianos 7:1