Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vadecco Palao FC
Troya No! Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 24.5
redelijk Schieten slecht
matig Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Muchotrigo rent richting de bal. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchotrigo onderschept slim de pass. Muchotrigo geeft een hoge lob. Gladić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Barbosa geeft een hoge lob. Inworp. Cortés met een snelle inworp. Osores is nu in balbezit. Osores geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clavijo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - Palao FC 0:1

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Clavijo de bal onder controle te krijgen. Idoraş met een sublieme pass. Saco Vértiz rent richting de bal. Gladić verovert de bal door een tackle van achteren. Gladić draait met de bal, schiet en ... Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Clavijo verovert de bal door een tackle van achteren. Panjalić onderschept slim de pass. Ráez maakt een afschuwelijke overtreding. Panjalić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Panjalić kan niet meer verder spelen. Bellocchio komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Valdez geeft een hoge lob. Barbosa geeft de bal voor. Muchotrigo speelt de bal door. Gladić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 44%, Palao FC 56%.
Vadecco - Palao FC 0:1

47e minuut.
Cortés geeft een lange en hoge pass. Valverde is nu in balbezit. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Gladić is nu in balbezit. Gladić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vadecco - Palao FC 1:1

65e minuut.
Paz kopt de bal weg. Daar is Muchotrigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osores tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muchotrigo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Muchotrigo kan niet meer verder spelen. Kun komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Barbosa met een snelle inworp. Kun rent richting de bal. Kun passt de bal zonder na te denken. Gladić is nu in balbezit. Gladić draait met de bal, schiet en ... Fuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo verovert de bal door een tackle van achteren. Clavijo passt de bal in één keer door. Ráez rent richting de bal. Ráez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gladić probeert de bal aan de voet te houden. Kun rent richting de bal. Kun geeft de bal voor. Gladić is nu in balbezit. Gladić haalt uit met een fantastische trap. Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 45%, Palao FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vadecco - Palao FC 1:1