Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBC Sentinels The amazon club
pirata Tactiek JAJAJA
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22.2
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Moscoso onderschept slim de pass. Moscoso passt de bal zonder na te denken. Oravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravia schiet op doel. Cabrejos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Pires onderschept slim de pass. Pires speelt de bal door. Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso geeft een lange en hoge pass. Monges springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - The amazon club 0:1

27e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso onderschept slim de pass. Moscoso geeft de bal voor. Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Monges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBC Sentinels 64%, The amazon club 36%.
FBC Sentinels - The amazon club 0:1

52e minuut.
Falcón rent richting de bal. Moscoso onderschept slim de pass. Moscoso geeft een hoge lob. Pires probeert de bal met de borst te controleren. Pires geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Moscoso onderschept slim de pass. Pires probeert naar een medespeler te passen. Oravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - The amazon club 0:2

73e minuut.
Pires geeft een lange en hoge pass. Howie kopt de bal weg. Moscoso is nu in balbezit. Monges rent richting de bal. Monges haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Celino komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Klungelig pakt Franco de bal. Howie speelt de bal door. Oravia rent richting de bal. Oravia draait met de bal, schiet en ... Cabrejos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - The amazon club 0:3

90e minuut.
Howie is nu in balbezit. Howie passt de bal zonder na te denken. Celino met een sublieme pass. Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Monges schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBC Sentinels 69%, The amazon club 31%.
FBC Sentinels - The amazon club 0:3