Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alliance Lima FC Marcianos
|4-3-3| -> [A] Tactiek 343i
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
20.9 gemiddelde waardering 37
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Inworp. Heus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez geeft een lange en hoge pass. Mahony is nu in balbezit. Mahony schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Marcianos 0:1

10e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo passt de bal zonder na te denken. Mahony is nu in balbezit. Mahony draait met de bal, schiet en ... Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Marcianos 0:2

12e minuut.
Durand geeft een hoge lob. Blas kopt de bal weg. Mahony rent richting de bal. Mahony draait met de bal, schiet en ... Pereda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Marcianos 0:3

21e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Durand probeert naar een medespeler te passen. Mahony rent richting de bal. Mahony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Marcianos 0:4

22e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navarrete krijgt een gele kaart. Calderón raakt geblesseerd tijdens het duel. Calderón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Marcianos 0:5

27e minuut.
Blas is nu in balbezit. Blas passt de bal zonder na te denken. Corrales heeft problemen om de bal te vangen. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Janker rent richting de bal. Janker passt de bal met de wreef. Mahony is nu in balbezit. Mahony haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Heus is nu in balbezit. Heus geeft een hoge lob. Mahony is nu in balbezit. Mahony haalt uit met een fantastische trap. Pereda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Marcianos 0:6

45e minuut.
Heus geeft een lange en hoge pass. Daar is Mahony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Ortega ... Strafschop! Ortega is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Mahony is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mahony neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Marcianos 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance Lima FC 60%, Marcianos 40%.
Alliance Lima FC - Marcianos 0:7

56e minuut.
Grau heeft problemen om de bal te vangen. Sforza geeft een lange en hoge pass. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony haalt uit met een fantastische trap. Pereda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Marcianos 0:8

57e minuut.
Indacochea geeft een lange en hoge pass. Calderón is nu in balbezit. Calderón passt de bal met de wreef. Mahony rent richting de bal. Mahony draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Heus passt de bal zonder na te denken. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo passt de bal zonder na te denken. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Pereda speelt de bal door. Janker kopt de bal weg. Mahony rent richting de bal. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Marcianos 0:9

71e minuut.
Janker geeft de bal voor. Mahony kopt de bal weg. Portillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Blas verovert de bal door een tackle van achteren. Blas probeert naar een medespeler te passen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo rent richting de bal. Portillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Marcianos 0:10

80e minuut.
Corrales passt de bal zonder na te denken. Marrou rent richting de bal. Marrou probeert naar een medespeler te passen. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete haalt uit met een fantastische trap. Escudero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Portillo probeert de bal met de borst te controleren. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Heus probeert naar een medespeler te passen. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony schiet op doel. Pereda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance Lima FC 79%, Marcianos 21%.
Alliance Lima FC - Marcianos 0:10